megakox Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2022 Cześć Nadszedł czas na wymianę mojego budżetowego soundbara Creative Stage 2.1 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] na coś z wyższej półki: – Budżet: 2500 zł – Zastosowanie: Filmy z serwisów streamingowych, Blu-Ray, Muzyka. Wstępnie z oferty wyszukałem: LG SP8YA : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Klipch Cinema 600: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Teufel Cinebar 11 Surround „4,1-Set” : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Samsung Q800B: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sounbar będzie sparowany z TV LG OLED C2 55". Proszę o sugestie co wybrać lub jakieś alternatywne propozycje. Chcę zanznaczyć, iż nie mam miejsca na kolumny z amplitunerem i subem. Cytuj
czorcik Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2022 Witam,poszedł bym w trochę innym kierunku,nie powiem ,że jestem jakimś wielkim znawcą ale trochę się obsłuchałem ,kupił bym coś z yamahy z serii ysp np. YSP5100 lub ewentualnie 4100 używki,dźwięk jest z tych "kłód" jest super,to nie są zabawkowe belki,do tego jakiś sub i w domu małe trzęsienie ziemi Cytuj
aldonaR Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2022 Do muzyki, z sound barów to polecę dobre kolumny stereo. Mogą być nawet używki. Jak masz mniej miejsca to monitory, jak masz więcej to podłogówki. Cytuj
Lucas1981r Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2022 Jak Soundbar to zobacz jeszcze Edifier S70DB: -> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale w tej cenie nie wiem czy juz nie wolałbym głośników np.EDIFIER S3000 Pro -> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2022 Tutaj masz troszkę więcej o tym Samsungu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dodatkowo zerknij sobie jeszcze na tego Panasonica [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi