seba007 Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 Mam tą paczkę od użytkownika z MDL. Jest dobrym specjalistą. Ja nie używam win7 - za nowy sprzęt - ale w jednym z jego postów znalazłem to. Nie podam org linka bo to rar i wymaga hasła - ja dostałem go na priv. Rozpakowałem - i udostępniam - z mojego konta google. Widzę duże zainteresowanie win7 - na tym forum - więc - może komuś się przyda. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
andre Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 Potwierdzam,jest taki komunikat przy próbie otwarcia odnośnika. Cytuj
seba007 Opublikowano 25 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 - zaraz załaduję na inny serwer - jeszcze raz przekonuję się że google to dno. Zwykłe stery - i blokada? - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] brygada69 i JanKo6 lubią to Cytuj
Nieobecny Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2022 Po rozpakowaniu na dole jest zahasłowany folder zip Drivers. To jest to źródło, które rozpakowałeś? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi