Nieobecny Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Przeczytajcie a wszystkiego sie dowiecie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Michal90 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Cześć, Mogę bezproblemowemo usunąć folder $Windows.~BT (folder po aktualizacji do W8.1) ? Cytuj
Gość Adrianno21 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 jeżeli nie ma tam żadnych plików to raczej tak po to pewnie zostało po 8 Cytuj
kamthedog Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 witam,ja natomiast mam zainstalowany windows 8x64 pro i wszystko dziala bez problemu.Kiedy probuje zaktualizowac do 8.1 to mowi mi ze:"nie mozna zwerifikowac identyfikatora produktu"(mam pirata) a kiedy probuje zainstalowac swieza kopie (po formacie dysku i z pentdriva) to wszysko instaluje pieknie i NAGLE ZAWIESZA sie przy"INSTALOWANIE URZADZEN" MIEDZY 30-40%.CO ROBIC?mam problem z kazda wstawka 8.1.POOMOCY!!!?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi