nyorbee Posted November 1, 2022 Report Posted November 1, 2022 Cześc, przeszukałem całego neta, ale nie mogę znaleźć nigdzie info. Da się jakoś zmienić kolor tego paska postępu w oknie kopiowania z zielonego który do niczego nie pasuje na na przykład niebieski? Chodzi o ten w załączniku. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
TheStraight Posted November 1, 2022 Report Posted November 1, 2022 Nie wiem jak działa to w W11 ale w poprzednich windowsach zależało to od wgranego motywu seba007 likes this Quote
Napromieniowany Posted November 1, 2022 Report Posted November 1, 2022 34 minuty temu, kebab napisał(a): Trzeba edytować plik Theme A jak to można właśnie zrobić ? - Ostatnio zahaczyłem o ten temat ale jeszcze nie znalazłem czym można edytować plik. Quote
kebab Posted November 1, 2022 Report Posted November 1, 2022 1 minutę temu, Napromieniowany napisał(a): A jak to można właśnie zrobić ? - Ostatnio zahaczyłem o ten temat ale jeszcze nie znalazłem czym można edytować plik. Spróbuj może jakiś patcher co pozwala na zamianę dowolnych skórek, a potem szukaj gotowych interesujących ciebie tematów, np. na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Napromieniowany Posted November 1, 2022 Report Posted November 1, 2022 6 minut temu, kebab napisał(a): Spróbuj może jakiś patcher co pozwala na zamianę dowolnych skórek, a potem szukaj gotowych interesujących ciebie tematów, np. na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Chyba znalazłem program : Quote
seba007 Posted November 1, 2022 Report Posted November 1, 2022 Musisz zmienić theme - np z tej strony - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ręcznie tego nie zrobisz - musiałbyś edytować plik .msstyles - chyba? Nie wiadomo gdzie ten kolor siedzi. Nie widziałem jeszcze w innych modach innego koloru - tego zielonego. Najprościej - jak ci nie pasuje do niczego - zmień theme - tak by pasował do tego paska Quote
Napromieniowany Posted November 1, 2022 Report Posted November 1, 2022 Cytat Nie widziałem jeszcze w innych modach innego koloru - tego zielonego. To zależy od użytego motywu i wiedzy twórcy (albo użytego programu) póki co w tym stylu (rectify11) widziałem inny kolor niż zielony. Quote
nyorbee Posted November 1, 2022 Author Report Posted November 1, 2022 5 godzin temu, Napromieniowany napisał(a): Chyba znalazłem program : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] I co, udało Ci się tym zmienić? Ja niby zmieniłem ten undefined 9, bo był jedyny zielony, ale nic to nie dało Quote
Napromieniowany Posted November 1, 2022 Report Posted November 1, 2022 @nyorbee Jeszcze nie udało się mi choć zmieniłem większość opcji ale coś mam przeczucie , że chyba nie do końca zmienia... Quote
nyorbee Posted November 1, 2022 Author Report Posted November 1, 2022 2 minuty temu, Napromieniowany napisał(a): @nyorbee Jeszcze nie udało się mi choć zmieniłem większość opcji ale coś mam przeczucie , że chyba nie do końca zmienia... Currently, it is not possible WinPaletter only change colors stored in registry and also the colors of cursors. You can try a custom visual styles (custom theme) or try [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Napromieniowany Posted November 1, 2022 Report Posted November 1, 2022 Sprawdzałem ale podobną opcje właśnie ma ten co podesłałem na zrzucie , jedyna opcja to pozostaje zmiana w pliku shell od eksploratora. Quote
nyorbee Posted November 2, 2022 Author Report Posted November 2, 2022 Szukałem dwa dni, nie znalazłem sposobu, żeby to zmienić oprócz instalowania osobnego tematu... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] też nie działa Quote
Recommended Posts