Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześc, przeszukałem całego neta, ale nie mogę znaleźć nigdzie info. Da się jakoś zmienić kolor tego paska postępu w oknie kopiowania z zielonego który do niczego nie pasuje na na przykład niebieski?

Chodzi o ten w załączniku.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted
1 minutę temu, Napromieniowany napisał(a):

A jak to można właśnie zrobić ? - Ostatnio zahaczyłem o ten temat ale jeszcze nie znalazłem czym można edytować plik.

Spróbuj może jakiś patcher co pozwala na zamianę dowolnych skórek, a potem szukaj gotowych interesujących ciebie tematów, np. na  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted
6 minut temu, kebab napisał(a):

Spróbuj może jakiś patcher co pozwala na zamianę dowolnych skórek, a potem szukaj gotowych interesujących ciebie tematów, np. na  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Chyba znalazłem program :

JEgEkjL.png

Posted

Musisz zmienić theme - np z tej strony - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

9730VhM.png

Ręcznie tego nie zrobisz - musiałbyś edytować plik  .msstyles  - chyba?

Nie wiadomo gdzie ten kolor siedzi.

Nie widziałem jeszcze w innych modach innego koloru - tego zielonego.

Najprościej - jak ci nie pasuje do niczego - zmień theme - tak by pasował do tego paska 🤣

Posted
Cytat

Nie widziałem jeszcze w innych modach innego koloru - tego zielonego.

To zależy od użytego motywu i wiedzy twórcy (albo użytego programu) póki co w tym stylu (rectify11) widziałem inny kolor niż zielony.

ozGpQGF.png

Posted
5 godzin temu, Napromieniowany napisał(a):

Chyba znalazłem program :

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

I co, udało Ci się tym zmienić? Ja niby zmieniłem ten undefined 9, bo był jedyny zielony, ale nic to nie dało

Posted
2 minuty temu, Napromieniowany napisał(a):

@nyorbee Jeszcze nie udało się mi choć zmieniłem większość opcji ale coś mam przeczucie , że chyba nie do końca zmienia... :unsure:

Currently, it is not possible

WinPaletter only change colors stored in registry and also the colors of cursors.

You can try a custom visual styles (custom theme) or try [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Szukałem dwa dni, nie znalazłem sposobu, żeby to zmienić oprócz instalowania osobnego tematu... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] też nie działa