wodzosiedla Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 Cześć, Od kilku dni mam dość dziwny problem odnośnie punktów dostępu APN w sieci Tmobile na kartę. Zrywa mi internet raz na jakis czas. Minuta, dwie a czasem na 30 minut ... APN Ustawione mam te od operatora tmobile. Smartfon to Redmi Note 10 Pro > Android 11 > Pixel Experience Plus Rom A11 Cytuj
Hermogenes Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 Operator świadczy Usługi Telekomunikacyjne w zasięgu Sieci oraz z wykorzystaniem sieci telekomunikacyjnych innych operatorów, z którymi łączą Operatora stosowne porozumienia. Minimalny oferowany poziom jakości usługi transmisji danych w ramach mobilnego Internetu wynosi 8 kbps w kierunku do Użytkownika oraz 8 kbps w kierunku od Użytkownika (oba parametry przez minimum 95% czasu trwania transmisji danych). To jest wyciąg z RŚUT I co im zrobisz jak oni nie mają Twojego płaszcza. Pozdrawiam Hermogenes Cytuj
razor1995 Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 Na innych telefonach też Ci zrywa? Na fabrycznym ROMie problem też występował, czy pojawił się niedawno? Może im BTS szwankuje. Sprawdź sobie lokalizację na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (chyba, że nawala niezależnie od miejsca) Cytuj
wodzosiedla Opublikowano 5 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 Nie mam innego telefonu żeby sprawdzić. Tylko ten redmi Zaczynam się zastanawiać mocno czy to nie coś z telefonem bo często mi znika nawet w Białymstoku i to losowo Cytuj
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 Mam Redmi Note 10 pro, używałem też przez jakiś czas tego romu. W tej chwili nie otrzymuje on już aktualizacji, jest nie wspierany, zdarzały się różne dziwne błędy po czasie na nim. Aktualnie używam PixelOS na androidzie 12 i tobie też polecam go zainstalować. Pamiętaj tylko o zaktualizowaniu partycji modem do najnowszej wersji. Cytuj
razor1995 Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 2 godziny temu, wodzosiedla napisał(a): Zaczynam się zastanawiać mocno czy to nie coś z telefonem bo często mi znika nawet w Białymstoku i to losowo Zmień ROM na global i problem powinien ustąpić wodzosiedla lubi to Cytuj
wodzosiedla Opublikowano 5 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) 22 godziny temu, razor1995 napisał(a): Zmień ROM na global i problem powinien ustąpić Mały update, Wgrane firmware Global MIUI 13 a następnie PixelOS za radą @MARCIN_ZIOMEKi póki co śmiga Edytowane 6 Października 2022 przez wodzosiedla Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi