wypcio Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2022 Windows Defender jest w tym os ??Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
falkorikstv Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2022 4 minuty temu, wypcio napisał(a): Windows Defender jest w tym os ?? Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka To jest mega kastrat, nie ma defendera wypcio lubi to
jaxkub Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2022 Na tablecie z 1GB RAM wyrzuca błąd: there isn't enough memory available to create a ramdisk device Poprzednia wersja 1607 działa
falkorikstv Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2022 Teraz, jaxkub napisał(a): Na tablecie z 1GB RAM wyrzuca błąd: there isn't enough memory available to create a ramdisk device Poprzednia wersja 1607 działa Musze to przetestować osobiście na takim tablecie.
jaxkub Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2022 2 minuty temu, falkorikstv napisał(a): Musze to przetestować osobiście na takim tablecie. Prawdopodobnie wymagania systemu windows w nowszej wersji się zwiększyły. Tablet to Colorovo Citytab Supreme z 1GB RAM i 16GB pamięć. Błąd pojawia się przy próbie odpalenia instalatora z pendrive
falkorikstv Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2022 17 minut temu, jaxkub napisał(a): Prawdopodobnie wymagania systemu windows w nowszej wersji się zwiększyły. Tablet to Colorovo Citytab Supreme z 1GB RAM i 16GB pamięć. Błąd pojawia się przy próbie odpalenia instalatora z pendrive Możesz spróbować podmienić plik boot.wim z obrazu 1607 na nowszym przygotowanym Pendrive-ie i zobaczyć czy zadziała.
bzdonek Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2023 szefie "udostępnianie plików i drukarek "w profilu prywatnym sieci zawsze sie wyłącza bo kliknięciu "zapisz zmiany" jak to włączyć
falkorikstv Opublikowano 8 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2023 5 minut temu, bzdonek napisał(a): szefie "udostępnianie plików i drukarek "w profilu prywatnym sieci zawsze sie wyłącza bo kliknięciu "zapisz zmiany" jak to włączyć Wydaje mi się, że to będzie raczej nie możliwe. Wszystkie opcje odnośnie udostępniania w sieci lokalnej zostały skasowane.
bzdonek Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2023 9 minut temu, falkorikstv napisał(a): Wydaje mi się, że to będzie raczej nie możliwe. Wszystkie opcje odnośnie udostępniania w sieci lokalnej zostały skasowane. w następnym modzie może tego nie wyrzucaj jak to możliwe. pozdro i dzięki za prace
Rekomendowane odpowiedzi