Reaktor Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 z dnia na dzien przestał mi działac przycisk lewy CTRL i ALT, na tescie online klawiatury oba przyciski sie nie podswietlaja a jak wciskam prawy ALT to wtedy podswietla sie prawy ALT GR i lewy CTRL. Co może być przyczyna. Cytuj
FILAGOL Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 Siema @Reaktor być moze to uszkodzenie mechaniczne podłacz inną klawiature do komputera i Sprawdz czy problem nadal występuje lub moze ustawienia klawiatury zostały zmienione (nowe myszki i klawiatury posiadają własne oprogramowanie Sprawdź je) Cytuj
Reaktor Opublikowano 31 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 to stary laptop klwiatura działa nawet bez oprogramowania ze zwykłym systemowym sterownikiem Cytuj
Reaktor Opublikowano 31 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 Odpiolem klawiature i nie widze zeby bylo co spalone [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
FILAGOL Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 Tasiemka od klawiatury mogła dostać luzów gdyz taśma jest wsuwana i dociskana zaciskiem klawisze mogły się przyciąc Przeczyść ostrożnie kwawiature Sprawdz czy gniazdo na tasmę od klawiatury nie ma wygiweetych bax zabrudzonych styków i czy sam kliposik (dobrze się trzyma) Cytuj
Reaktor Opublikowano 31 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 Wssystko czyste zacisk trzyma tylko te 2 przyciski nie dzialaja Cytuj
FILAGOL Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 sorki za literówki (kot bawi się na mej klawiaturze - wyleguje się) i nie mogę swobodnie pisać haha zostało wymienić klawiature w takim razie Cytuj
Reaktor Opublikowano 31 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 Zastanawia mnie tez to ze jak wciskam prawy alt na tescie klawiatury to pokazuje tez ze wciskam wlasnie ten nie działajacy lewy ctrl Nie wiem czy nie zmienilo mi sie cos przypadkiem w systemie kombinacja klawiatury Cytuj
LAGUNA Opublikowano 31 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 Zobacz co powie program Keyboard Test Cytuj
Reaktor Opublikowano 31 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 lewy ctrl i alt nie działa a prawy alt pokazuje ze wciskam 2 ctrly i 2 alty , prawy ctrl pokazuje ze wciskam 2 ctrly Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi