umagon Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Kolejny problem(już nie mogę naprawdę z tym systemem). Nawet przyciśnięcie shift podczas ponownego uruchomienia nic nie daje. Opcji Trobuleshot też nie ma. Cytuj
lorak Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 może jakaś specyfikacja na początek? Cytuj
VACek Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Dokładnie bo jedyne co wiemy to z działu że to w8.1, a czarodziejami nie jesteśmy niestety Cytuj
umagon Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Ogólnie jest tak. Mam już na pendrive bootowalny windows 8. Zrobiłem tak jak tutaj ---> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W BIOS'a wszedłem podczas rozruchu. I nie wiem co ustawić, żeby zaczęło instalować z USB. Zauważyłem, że u innych te opcje w BIOS wyglądają troszkę inaczej niż u mnie. Pamięć flash miałem jako disk 1. Dołączam zdjęcia. Dalej nie wiem zrobić. Każdorazowy restart prowadzi mnie normalnie do systemu. Co jeszcze mogłem zrobić źle? Cytuj
VACek Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Podaj model laptopa a nie screeny z biosu A poza tym zmień kolejność żeby pierwsze było UEFI: sony... Cytuj
VACek Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Już pisałem najpierw leci UEFI a później system Cytuj
umagon Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Ustawiłem tak jak napisałeś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi