dziadzio Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 (edytowane) Witam mam telefon HAUWEI P30LITE .Kupiłem smartwach GARMIN VENU 2 PLUS myślałem ze będę odbierał połączenia telefoniczne i będę mógł dzwonić i rozmawiać z tego smartwacha ale on nie obsługuje HAUWEA. Może ktoś ma tego smartwacha i telefon który go obsługuje. Chciałem wiedzieć jakie telefony obsługuje. Nigdzie nie mogę znaleźć. Edytowane 5 Lipca 2022 przez razor1995 Ortografia!!!!!!!!!!! Cytuj
razor1995 Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 Spróbuj zgodnie z tym: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
dziadzio Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2022 Witam własnie wszystko robiłem wg tej strony i jak wybieram numer wzegarku wyswietla '' brak poł z telefonem. Wszystko inne jest połączonez telefonem. Cytuj
razor1995 Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2022 Hmm. Specem od Androida niestety nie jestem. Zakładam, że ten Huawei ma normalnie usługi Google? *chociaż raczej i bez nich powinno działać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi