covo Opublikowano 23 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2025 11 godzin temu, TheStraight napisał(a): w Google Dialer (Pixel ROM) i jak na Stockowym Samsungu (S25) rozumiem; czyli i tu , i tu są firmowe odpowiedniki app callFilter, która mam z g. play i ktora u mnie (huawei mate 10 pro) wypełnia lukę w tej sprawie. 12 godzin temu, TheStraight napisał(a): a nie lepiej po prostu jak dzwonią zapytać skąd mają dane i poprosić o ich usunięcie? what??? :) :) ja nie chce mieć do czynienia z tym g***, callFilter - aktualizacja bazy b. częsta - jeszcze ani razu nie puścił spamu, mam totalną ciszę w sprawie spamu, jakby ich nie było, app uważam za znakomitą. Cytuj
TheStraight Opublikowano 24 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2025 17 godzin temu, covo napisał(a): rozumiem; czyli i tu , i tu są firmowe odpowiedniki app callFilter, która mam z g. play i ktora u mnie (huawei mate 10 pro) wypełnia lukę w tej sprawie. what??? ja nie chce mieć do czynienia z tym g***, callFilter - aktualizacja bazy b. częsta - jeszcze ani razu nie puścił spamu, mam totalną ciszę w sprawie spamu, jakby ich nie było, app uważam za znakomitą. No i właśnie o to chodzi żeby nie ignorować problemu a się go pozbyć. Zawsze możesz złamać nogę i udawać że w sumie nie boli Cytuj
covo Opublikowano 25 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2025 6 godzin temu, TheStraight napisał(a): Zawsze możesz złamać nogę i udawać że w sumie nie boli ja nie udaję ,że nie boli. Mnie faktycznie nie boli. I osiągam to bez wysiłku = stosowna app. Innym pomysłem jest ględzenie z jakimś stworem z kosmosu,albo z kutna, albo z włodawy i "dochodzenie swoich praw", co wcale nie oznacza, że - po pierwsze - z sukcesem uzdrowi się swoją linię tel i nastąpi cisza w sprawie spamu, po drugie - że zbawi się polskę całą i spam ogolnokrajowo padnie. po to te programy/app piszą --> aby w minutę pozbyć się problemu. Cytuj
TheStraight Opublikowano 25 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2025 21 godzin temu, covo napisał(a): ja nie udaję ,że nie boli. Mnie faktycznie nie boli. I osiągam to bez wysiłku = stosowna app. Innym pomysłem jest ględzenie z jakimś stworem z kosmosu,albo z kutna, albo z włodawy i "dochodzenie swoich praw", co wcale nie oznacza, że - po pierwsze - z sukcesem uzdrowi się swoją linię tel i nastąpi cisza w sprawie spamu, po drugie - że zbawi się polskę całą i spam ogolnokrajowo padnie. po to te programy/app piszą --> aby w minutę pozbyć się problemu. Tak naprawdę niczego się nie pozbywasz bo próbując wymusić usunięcie swojego numeru może ci się udać a to że go zablokujesz to sprawi że i tak poleci jeszcze gdzieś indziej no ale cóż jak mówiłem jedni lubią rozwiązać problem a inni nakleić plaster Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi