Skocz do zawartości

Programy do blokowania niechcianych połączeń przychodzących ( czy mają one sens?).

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, TheStraight napisał(a):

w Google Dialer (Pixel ROM) i jak na Stockowym Samsungu (S25)

rozumiem; czyli i tu , i tu są firmowe odpowiedniki app callFilter, która mam z g. play i ktora u mnie (huawei mate 10 pro) wypełnia lukę w tej sprawie.

12 godzin temu, TheStraight napisał(a):

a nie lepiej po prostu jak dzwonią zapytać skąd mają dane i poprosić o ich usunięcie?

what??? :) :)  ja nie chce mieć do czynienia z tym g***, callFilter - aktualizacja bazy  b. częsta - jeszcze ani razu nie puścił spamu, mam totalną ciszę w sprawie spamu, jakby ich nie było, app uważam za znakomitą.

Opublikowano
17 godzin temu, covo napisał(a):

rozumiem; czyli i tu , i tu są firmowe odpowiedniki app callFilter, która mam z g. play i ktora u mnie (huawei mate 10 pro) wypełnia lukę w tej sprawie.

what??? :) :) ja nie chce mieć do czynienia z tym g***, callFilter - aktualizacja bazy  b. częsta - jeszcze ani razu nie puścił spamu, mam totalną ciszę w sprawie spamu, jakby ich nie było, app uważam za znakomitą.

No i właśnie o to chodzi żeby nie ignorować problemu a się go pozbyć. Zawsze możesz złamać nogę i udawać że w sumie nie boli :D

Opublikowano
6 godzin temu, TheStraight napisał(a):

Zawsze możesz złamać nogę i udawać że w sumie nie boli

ja nie udaję ,że nie boli. Mnie faktycznie nie boli. I osiągam to bez wysiłku = stosowna app.

Innym pomysłem jest ględzenie z jakimś stworem z kosmosu,albo z kutna, albo z włodawy i "dochodzenie swoich praw", co wcale nie oznacza, że - po pierwsze - z sukcesem  uzdrowi się swoją linię tel i nastąpi cisza w sprawie spamu, po drugie - że zbawi się polskę całą i spam ogolnokrajowo padnie.

po to te programy/app piszą --> aby w minutę pozbyć się problemu.

Opublikowano
21 godzin temu, covo napisał(a):

ja nie udaję ,że nie boli. Mnie faktycznie nie boli. I osiągam to bez wysiłku = stosowna app.

Innym pomysłem jest ględzenie z jakimś stworem z kosmosu,albo z kutna, albo z włodawy i "dochodzenie swoich praw", co wcale nie oznacza, że - po pierwsze - z sukcesem  uzdrowi się swoją linię tel i nastąpi cisza w sprawie spamu, po drugie - że zbawi się polskę całą i spam ogolnokrajowo padnie.

po to te programy/app piszą --> aby w minutę pozbyć się problemu.

Tak naprawdę niczego się nie pozbywasz bo próbując wymusić usunięcie swojego numeru może ci się udać a to że go zablokujesz to sprawi że i tak poleci jeszcze gdzieś indziej no ale cóż jak mówiłem jedni lubią rozwiązać problem a inni nakleić plaster :D