m4s Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2022 Hejka Który z adapterów dostępnych na rynku będzie najbardziej uniwersalny? Ważne żeby USB minimum w standardzie 2.0 działało. Cytuj
ropuch Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Takiego kupiłem , poczytaj do jakiego dysku m.2 , ja mam nvme i ten adapter obsługuje tylko ten protokół. Jestem bardzo zadowolony. Jak szukałem na szybko przed kupnem to nie znalazłem obsługującego nvme i coś tam jeszcze ale za długo nie szukałem. Cytuj
piosylant Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2022 Na serwisie używam Natec NKZ-1043 do dysków SATA i Krux KRX0058 do dysków PCIE. Wszystko to totalna chińszczyzna, jednak działa i robi robotę. Jeden i drugi chciałem wziąć z półki na czas jakiejś jednorazowej akcji... i tak już zostały na serwisie. O innych nie wypowiem się, bo nie korzystałem. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2022 @m4s - weź pod uwagę, że adaptery NVMe na USB występują w różnych standardach prędkości: 10Gb/s, 20Gb/s, 40Gb/s i na różnych kontrolerach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi