Ninijaludek Posted April 20, 2022 Report Posted April 20, 2022 Cześć nie wiedziałem w którym dziale napisać więc przepraszam jeśli zły. Mam problem. Usypia na czas np 19min po 19 minutach ma się sam wybudzi i problem polega na tym że np 2 razy się wybudzi a za 3 razem już nie. Quote
FILAGOL Posted April 20, 2022 Report Posted April 20, 2022 @Ninijaludek o czym mowa ? Opisz dokładnie problem i konfiguracje sprzetu którego problem dotyczy wtedy postaramy sie pomóc Pozdrawiam Quote
Ninijaludek Posted April 20, 2022 Author Report Posted April 20, 2022 Windows 11 mam napisany skrypt w autoit... I w nim mam napisane że ma się uspic na 19min obudzic się i coś zrobić i znowu zasnąć i tak się dzieje 2 razy uśpi się i wybudzi a z 3 usypia ale już się nie budzi gdzieś czytałem o jakiś zegrach w Windowsie ale nie wiem dokładnie. Nie wiem dlaczego 3 raz nie chce się wybudzic ze snu :/ gdzieś było napisane że jakieś zegary blokują w Windowsie Quote
Recommended Posts