Pan T Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Hej.Podrzucił mi znajomy laptopa bez systemu Lenovo ideapad gaming 3-15 abym wrzucił mu najnowszy win 10.Laptop ma tam jakiś SSD M.2 PCIe 512GB.Robię instalkę ,wszystko idzie dobrze i nagle zonk brak sterów do tego dysku.Nie wiedziałem ,ze na win10 też takie numery odchodzą.Może ktoś coś podpowie Cytuj
Pan T Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 jest tylko 6 minut temu, VACek napisał: Instaluj z Portu USB 2.0 USB 3.2 Gen. 1 - 2 szt. USB Typu-C - 1 szt. Cytuj
Widzior Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 43 minuty temu, Pan T napisał: Nie wiedziałem ,ze na win10 też takie numery odchodzą.Może ktoś coś podpowie Szajsowate laptopy mają przed dyskiem jakiś dodatkowy kontroler, było już wiele tematów o tym, i pomaga zainstalowanie Intel RST VMD. Tu masz więcej o tym, poczytaj przynajmniej ostatni akapit postu wiktorynka - Cytuj
Pan T Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 35 minut temu, Widzior napisał: Tu masz więcej o tym, poczytaj przynajmniej ostatni akapit postu wiktorynka Dzięki Widzior-pomogło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi