pocomitenazwy Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Cześć, Wymieniłem w telefonie głośnik od rozmów telefonicznych i teraz nagle wifi działa tragicznie. Wcześniej będąc w pokoju pod routerem miałem full zasięg a teraz wogóle nie łapie. Gdy jestem centralnie obok routera mam 1 kreskę lub zero. Pomoże ktoś? Cytuj
ropuch Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Rozbierz i zobacz , może nie podłączyłeś anteny Wi-Fi? Cytuj
pocomitenazwy Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2022 2 minuty temu, ropuch napisał: Rozbierz i zobacz , może nie podłączyłeś anteny Wi-Fi? jest podłączony ten biały kabelek, ale bez niego też zasięg wifi jest tak samo tragiczny Cytuj
winter5 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 W dniu 3.04.2022 o 15:45, pocomitenazwy napisał: Cześć, Wymieniłem w telefonie głośnik od rozmów telefonicznych i teraz nagle wifi działa tragicznie. Wcześniej będąc w pokoju pod routerem miałem full zasięg a teraz wogóle nie łapie. Gdy jestem centralnie obok routera mam 1 kreskę lub zero. Pomoże ktoś? Pewnie uwaliłeś kabel od wifi albo gniazdo. Ewentualnie nie wcisnąłeś prawidłowo kabelka. Tam masz problem, nikt tu więcej nie pomoże bo niby jak.... Cytuj
LAGUNA Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Nie wiem czy pomoże ale sprawdzić można. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
pocomitenazwy Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, winter5 napisał: Pewnie uwaliłeś kabel od wifi albo gniazdo. Ewentualnie nie wcisnąłeś prawidłowo kabelka. Tam masz problem, nikt tu więcej nie pomoże bo niby jak.... gniazda od obydwóch stron wyglądają dobrze, kabel ma jakąś tam lekką nazwijmy to bliznę na sobie jednakże ona już jest od dobrego roku, jest zabezpieczona taśmą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi