John Marston Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2022 Ze względu na jedno uszkodzone złącze sata 3 na mojej płycie głównej, mam teraz tylko jedno złącze sata 3 a reszta to dwa sata 2 i zastanawiałem się nad kupnem tego typu adaptera: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]o napewno wykrywać dyski, planuje tam wsadzić SSD Płyta główna to MSI H81M-P33 Cytuj
FILAGOL Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2022 @John Marston mam ten adapter i system wykrywa dyski (4 nawet bez sterowników (mam adapter na 4 porty) przy instalacji i w samym systemie dyski są poprawnie wykrywane ważne Abyś miał tasmy SATA w wersji 3 a nie 2 wtedy Twe dyski będa działały tak jakby były podłączone bezposrewdnio do płyty głównej :-) John Marston lubi to Cytuj
Nieobecny Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2022 Ciut taniej i z Polski: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] John Marston lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi