96Punisher Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2022 Mógłby ktoś podlinkować system na którym działa AC z faceita ? problem polega na tym ze program nie chce się uruchomić ponieważ, z systemu został usunięty windows update. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2022 Nie masz najnowszych aktualizacji krytycznych Za to na Win 11 bez secure boot też nie odpalisz Faceit AC. P.S. Jak masz w miare dobry sprzęt to nie baw się w mody bo z nimi więcej problemów niż pożytku Cytuj
BGT Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2022 3 minuty temu, VACek napisał: Nie masz najnowszych aktualizacji krytycznych Za to na Win 11 bez secure boot też nie odpalisz Faceit AC. P.S. Jak masz w miare dobry sprzęt to nie baw się w mody bo z nimi więcej problemów niż pożytku właśnie niech się bawi w mody ale te z aktualizacjami Cytuj
VACek Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2022 Teraz, BGT napisał: właśnie niech się bawi w mody ale te z aktualizacjami Na starych trupach i owszem na dobrym sprzęcie totalna głupota walka o 3fpsy okupione nieoczekiwanymi BSodami BGT lubi to Cytuj
BGT Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2022 Godzinę temu, VACek napisał: Na starych trupach i owszem na dobrym sprzęcie totalna głupota walka o 3fpsy okupione nieoczekiwanymi BSodami bardziej chodzi o suttering w takiej grze jak csgo. a ona nie wybiera czy masz lamborgini czy merca. Cytuj
VACek Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2022 5 minut temu, BGT napisał: bardziej chodzi o suttering w takiej grze jak csgo. a ona nie wybiera czy masz lamborgini czy merca. Mam inne zdanie na ten temat Cytuj
Gość Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2022 7 godzin temu, BGT napisał: właśnie niech się bawi w mody ale te z aktualizacjami Tego typu mogę polecić :). Cytuj
BGT Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2022 W dniu 18.03.2022 o 10:33, VACek napisał: Mam inne zdanie na ten temat [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] też mógłbym sie pochwalić prawie 9k godzin 7lvl faceit i takie tam ale po co? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi