no.name Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 mam problem z hasłem na biosie. Kiedyś sobie go założyłem i nie pamiętam. Jak by ktoś miał jakieś oprogramowanie do zdejmowania lub wyłączenia tego hasła to bardzo bym prosił. Z góry dziękuje Cytuj
VACek Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2022 Programowanie kości bios programatorem Cytuj
rrroberto Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 Stacjonarny komp czy laptop? Cytuj
bison616 Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 Pytanie w stylu. - Przychodzi facet do lekarza i mówi że źle się czuję. Po czym pyta co to za choroba. Kolego może więcej szczegółów? Mamy wróżyć ci z fusów i fallusów ? Cytuj
no.name Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 5 godzin temu, rrroberto napisał: Stacjonarny komp czy laptop? laptok hp 3 godziny temu, bison616 napisał: Pytanie w stylu. - Przychodzi facet do lekarza i mówi że źle się czuję. Po czym pyta co to za choroba. Kolego może więcej szczegółów? Mamy wróżyć ci z fusów i fallusów ? laptok hp 15s-q-eq series Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 Masz i kombinuj : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
tadziu123 Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 15 godzin temu, no.name napisał: mam problem z hasłem na biosie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi