wlodarek1 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 Smartfona kupiłem w październiku zeszłego roku czyli niedawno . Już na początku był proble,m z aplikacją ''canal+online'' która nie chciała wyświetlać tv na żywo , ale wtedy udało mi się jakoś ten problem pokonać . Ale od tego czasu już kilkakrotnie i ostatnio coraz częściej dochodzi do takich sytuacji ; nie ma dźwięku dzwonka , choć okno programu dialer wyskakuje . Nie chcą się wtedy odezwać żadne radia internetowe , ani programy do telewizji internetowej ; canal+online , wp pilot , elewen sports, tvp stream . A przecież ten smartfon ma 6 GB RAM-u , więc pamięci mu chyba nie brakuje Czasami w takiej sytuacji pomaga zwykłý restart poprzez opcję '' uruchom ponownie '' ale już kilka razy robiłem reset do ustawień fabrycznych by sytuacja wróciła do normy . Czy według was powinienem oddać tego smartfona do naprawy , czy męczyć się z nim dalej bo ''ten typ tak ma '' Z góry dzięki za porady .... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi