WinXFan Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2021 Witam, poszukuję tapety takiej samej jak na poniższym obrazku. Bardzo jej potrzebuję, ponieważ chciałbym odzyskać oryginalną tapetę, a nigdzie jej nie mogę znaleźć. Cytuj
rrroberto Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2021 Pierwszy link w google: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hendrix lubi to Cytuj
WinXFan Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2021 To nie jest ta wersja, w obrazku tapeta jest bardziej jasna od tej z google Cytuj
rrroberto Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2021 Ale na tym z tego samego źródła jest ciemniejsza [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Prawie każdy program graficzny ma opcję rozjaśniania. To mimo szczerych chęci nie pomogę . Cytuj
JayceeGame Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 To ja cię poratuje z dysku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
JayceeGame Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 W dniu 19.12.2021 o 12:28, WinXFan napisał: To nie jest ta wersja, w obrazku tapeta jest bardziej jasna od tej z google Wstawiam jeszcze raz bo dałem złą jakość Mam nadzieje że bedziesz zadowolony. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] WinXFan lubi to Cytuj
WinXFan Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 W dniu 2.01.2022 o 11:53, JayceeGame napisał: Wstawiam jeszcze raz bo dałem złą jakość Mam nadzieje że bedziesz zadowolony. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki za tapetę! Cytuj
Mr.T Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi