majkool Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2021 Cześć, Wiecie jak można zrobić taki rozwijany skrót do danego folderu z taką funkcjonalnością jaką ma "Eksplorator plików"? Chciałbym umieścić coś takiego np. dla folderu ze skrótami do wybranych aplikacji. Na ten moment jest tylko możliwość przypięcia danego pliku exe do paska zadań albo folder ze skrótami w menu start, ale jakoś nie satysfakcjonuje mnie to. Jakby co szukałem takiego zapytania na forum, ale nie znalazłem. Dzięki z góry za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj
Hells Angels Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2021 Pisałem o tym problemie w temacie Windows 11. W W10 mogłem utworzyć dodatkowy pasek z folderem np. Pulpit i po najechaniu na niego, folder pokazywał całą zawartość. Mi też brak tego rozwiązania. Jeśli ktoś zna jakiś myk na włączenie tego to będę wdzięczny. majkool lubi to Cytuj
majkool Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2021 Chociaż jakby Menu Start miało kategorie w przypiętych to już byłoby coś a tak wszystko jest pomieszane. W ogóle najlepsze rozwiązanie to byłaby po prostu taka funkcjonalność, że klikamy na ikonkę jak menu start i wysuwa nam się takie okienko, ale z samymi skrótami do swoich aplikacji. To byłoby coś niesamowitego0czego pragnąłem od zawsze w Windowsie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi