Bohr Opublikowano 22 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2025 Cześć. Zainstalowane 23H2 (aktualizacja z W10) z flash-a zrobionego Rufusem na lapku Dell Latitude E7470 z i5 6300U. Zasadniczo system działa w miarę normalnie, na tyle, na ile zdążyłem od soboty go poużywać. Musiałem przeinstalować sterownik touchpad-a, bo scrollowanie i środkowy klawisz nie chciały działać. Nie działa mi wyszukiwanie, choć w W10 mi działało bez włączonego indeksowania dla całego dysku. Jeszcze nie do końca przetestowałem rozwiązania proponowane w sieci, więc najpierw ten zasób wiedzy wyczerpię, dopiero będę dopytywał o rozwiązanie. Edit: po ponownym indeksowaniu systemu i restarcie wyszukiwanie już działa. Natomiast mam pytanie: jakich aktualizacji systemu nie instalować, żeby nie przestał mi działać system? Cytuj
darayavahus Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia Gdzie są działające linki do pobrania iso?:P Cytuj
Xardas14 Opublikowano 30 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia W dniu 28.01.2026 o 17:54, darayavahus napisał(a): Gdzie są działające linki do pobrania iso?:P Wybaczcie ale nie stać mnie bylo na opłacenie chory I mi skasowali wszytko na szczecie po 10 bedzoe opłacona inwszuce wszytko na nowow Aethelwulf12 i JanKo66 lubią to Cytuj
tentyp Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Xardas14 bedzie nowy obraz na bazie 25H2 Build 26200.7701? Cytuj
tentyp Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca @Xardas14 bedzie nowy obraz? bo ostatni upjest z 3 Września 2025 przez Xardas14 chmura i linki puste fajnie by było jakby sie udalo wstawic nowy obrazek Aethelwulf12 lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi