John Marston Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 Wiem że to trochę bez sensu pytanie bo to 6letni lapek ale czy dało by się zamiast karty wifi podpiąć riser egpu z rx'em 470? ( a raczej czy będzie to działać) Ponieważ posiadam ową kartę i zastanawiałem się nad podłączeniem jej przez riser do laptopa aby zwiększyć wydajność w grach bo 840m się juz degraduje jednakże niewiem czy jest to opłacalne gdyż procek to jeden ze słabszych które są montowane w tym lapku a mianowicie i5-4210U. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 12 minut temu, John Marston napisał: a raczej czy będzie to działać) Raczej nie. Nie słyszłem o innej możliwości w laptopie niż podłączenie do Express Card, a tego portu Twój laptop nie posiada. Cytuj
John Marston Opublikowano 12 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 31 minut temu, wiktorynek napisał: Raczej nie. Nie słyszłem o innej możliwości w laptopie niż podłączenie do Express Card, a tego portu Twój laptop nie posiada. tylko złącze tej karty wifi z tego co pamiętam to było chyba mini pci-e lub coś takiego a risery na to złącze istnieją Cytuj
Nieobecny Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 Poczytaj czy jest non wlan option albo SSD option. Znając Lenovo, to zblokowali port w biosie do obsługi tylko określonych kart wlan i nic więcej. A moze jednak: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi