smaug123 Posted November 7, 2021 Report Share Posted November 7, 2021 Witam. Problem jak w temacie, od pewnego czasu na moich bezprzewodowych słuchawkach Xiaomi Mi True Wireless Earphones LLite gdy łączą się z Bluetooth, to tylko jedna się uruchamia - druga już nie. Słuchawki mam od roku. Jak to naprawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisiek24 Posted November 7, 2021 Report Share Posted November 7, 2021 Pewnie w biosie słuchawek masz ustawiony single channel. A tak poważnie to ... co zrobisz jak nic nie zrobisz ? Jedynie test innych słuchawek i wtedy reklamacja lub zakup nowych już ze wsparciem "cudotwórcy" Windows 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smaug123 Posted November 7, 2021 Author Report Share Posted November 7, 2021 16 minut temu, zdzisiek24 napisał: Pewnie w biosie słuchawek masz ustawiony single channel. A tak poważnie to ... co zrobisz jak nic nie zrobisz ? Jedynie test innych słuchawek i wtedy reklamacja lub zakup nowych już ze wsparciem "cudotwórcy" Windows 11 Tak nie śmieszkując, nieważne, na czym, czy na telefonie, czy na win 7/10/11 nie działa. jak sprawdzić ten bios słuchawek śmieszku : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadziu123 Posted November 7, 2021 Report Share Posted November 7, 2021 Godzinę temu, smaug123 napisał: czy na telefonie Zobacz tym rozwiązaniem : "Odparuj obie słuchawki z telefonu, wyłącz obie. Następnie włącz prawą i połącz z telefonem, później włącz lewą i powinna się ona połączyć automatycznie z prawą słuchawką. Na telefonie już nic nie robisz. Jeśli się nie połączy to wtedy trzymaj jednocześnie przycisk na obu słuchawkach przez 25 sek. Słuchawki się zsynchronizują ze sobą i to powinno rozwiązać problem. " Albo ten poradnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisiek24 Posted November 7, 2021 Report Share Posted November 7, 2021 No nie ... mam dalej ciągnąć ? Kup w aptece "Akustone" na usuwanie woskowiny. Na uszy działa to może i słuchawę naprawi ? Zaraz mi zabraknie emotek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smaug123 Posted November 7, 2021 Author Report Share Posted November 7, 2021 2 godziny temu, tadziu123 napisał: Zobacz tym rozwiązaniem : "Odparuj obie słuchawki z telefonu, wyłącz obie. Następnie włącz prawą i połącz z telefonem, później włącz lewą i powinna się ona połączyć automatycznie z prawą słuchawką. Na telefonie już nic nie robisz. Jeśli się nie połączy to wtedy trzymaj jednocześnie przycisk na obu słuchawkach przez 25 sek. Słuchawki się zsynchronizują ze sobą i to powinno rozwiązać problem. " Albo ten poradnik Sprawdzane i nie działa. @zdzisiek24 - może lepiej nie... 2 godziny temu, zdzisiek24 napisał: No nie ... mam dalej ciągnąć ? Kup w aptece "Akustone" na usuwanie woskowiny. Na uszy działa to może i słuchawę naprawi ? Zaraz mi zabraknie emotek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts