Gość Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Witam. Problem jak w temacie, od pewnego czasu na moich bezprzewodowych słuchawkach Xiaomi Mi True Wireless Earphones LLite gdy łączą się z Bluetooth, to tylko jedna się uruchamia - druga już nie. Słuchawki mam od roku. Jak to naprawić? Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Pewnie w biosie słuchawek masz ustawiony single channel. A tak poważnie to ... co zrobisz jak nic nie zrobisz ? Jedynie test innych słuchawek i wtedy reklamacja lub zakup nowych już ze wsparciem "cudotwórcy" Windows 11 Cytuj
Gość Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 16 minut temu, zdzisiek24 napisał: Pewnie w biosie słuchawek masz ustawiony single channel. A tak poważnie to ... co zrobisz jak nic nie zrobisz ? Jedynie test innych słuchawek i wtedy reklamacja lub zakup nowych już ze wsparciem "cudotwórcy" Windows 11 Tak nie śmieszkując, nieważne, na czym, czy na telefonie, czy na win 7/10/11 nie działa. jak sprawdzić ten bios słuchawek śmieszku : Cytuj
tadziu123 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Godzinę temu, smaug123 napisał: czy na telefonie Zobacz tym rozwiązaniem : "Odparuj obie słuchawki z telefonu, wyłącz obie. Następnie włącz prawą i połącz z telefonem, później włącz lewą i powinna się ona połączyć automatycznie z prawą słuchawką. Na telefonie już nic nie robisz. Jeśli się nie połączy to wtedy trzymaj jednocześnie przycisk na obu słuchawkach przez 25 sek. Słuchawki się zsynchronizują ze sobą i to powinno rozwiązać problem. " Albo ten poradnik Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 No nie ... mam dalej ciągnąć ? Kup w aptece "Akustone" na usuwanie woskowiny. Na uszy działa to może i słuchawę naprawi ? Zaraz mi zabraknie emotek. Cytuj
Gość Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 2 godziny temu, tadziu123 napisał: Zobacz tym rozwiązaniem : "Odparuj obie słuchawki z telefonu, wyłącz obie. Następnie włącz prawą i połącz z telefonem, później włącz lewą i powinna się ona połączyć automatycznie z prawą słuchawką. Na telefonie już nic nie robisz. Jeśli się nie połączy to wtedy trzymaj jednocześnie przycisk na obu słuchawkach przez 25 sek. Słuchawki się zsynchronizują ze sobą i to powinno rozwiązać problem. " Albo ten poradnik Sprawdzane i nie działa. @zdzisiek24 - może lepiej nie... 2 godziny temu, zdzisiek24 napisał: No nie ... mam dalej ciągnąć ? Kup w aptece "Akustone" na usuwanie woskowiny. Na uszy działa to może i słuchawę naprawi ? Zaraz mi zabraknie emotek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi