Skocz do zawartości

Słuchawki bezprzewodowe - tylko na jedną słychać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Problem jak w temacie, od pewnego czasu na moich bezprzewodowych słuchawkach Xiaomi Mi True Wireless Earphones LLite gdy łączą się z Bluetooth, to tylko jedna się uruchamia - druga już nie.

Słuchawki mam od roku.

Jak to naprawić?

Opublikowano
16 minut temu, zdzisiek24 napisał:

Pewnie w biosie słuchawek masz ustawiony single channel.    :biggrin5:

A tak poważnie to ... co zrobisz jak nic nie zrobisz ? Jedynie test innych słuchawek i wtedy reklamacja lub zakup nowych już ze wsparciem "cudotwórcy"  Windows 11   :laie_67:

Tak nie śmieszkując, nieważne, na czym, czy na telefonie, czy na win 7/10/11 nie działa. jak sprawdzić ten bios słuchawek śmieszku ::L

Opublikowano
Godzinę temu, smaug123 napisał:

czy na telefonie

Zobacz tym rozwiązaniem : "Odparuj obie słuchawki z telefonu, wyłącz obie. Następnie włącz prawą i połącz z telefonem, później włącz lewą i powinna się ona połączyć automatycznie z prawą słuchawką. Na telefonie już nic nie robisz. Jeśli się nie połączy to wtedy trzymaj jednocześnie przycisk na obu słuchawkach przez 25 sek. Słuchawki się zsynchronizują ze sobą i to powinno rozwiązać problem. "

Albo ten poradnik 

Opublikowano
2 godziny temu, tadziu123 napisał:

Zobacz tym rozwiązaniem : "Odparuj obie słuchawki z telefonu, wyłącz obie. Następnie włącz prawą i połącz z telefonem, później włącz lewą i powinna się ona połączyć automatycznie z prawą słuchawką. Na telefonie już nic nie robisz. Jeśli się nie połączy to wtedy trzymaj jednocześnie przycisk na obu słuchawkach przez 25 sek. Słuchawki się zsynchronizują ze sobą i to powinno rozwiązać problem. "

Albo ten poradnik 

Sprawdzane i nie działa. @zdzisiek24 - może lepiej nie...

2 godziny temu, zdzisiek24 napisał:

No nie ... mam dalej ciągnąć ? Kup w aptece "Akustone" na usuwanie woskowiny. Na uszy działa to może i słuchawę naprawi ? :L

Zaraz mi zabraknie emotek.