Skocz do zawartości

Problem z włączeniem Panelu Sterowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;)

Mam dość nie typowy problem bo nie mogłem znaleźć rozwiązania w sieci lub po prostu źle szukałem co też jest możliwe. 

W Kwietniu robiłem na komputerze przymusowego formata i po formacie komputer śmigał jak trzeba jednak któregoś pięknego dnia próbowałem włączyć panel sterowania i nic nie mogłem zrobić. Z początku zignorowałem ten problem ale do dziś bo zaczyna mnie to irytować a poza tym nie mogę zrobić żadnego Updatu... 

Problem polega na tym, że gdy klikam w panel sterowania włącza się on na sekundę lub dwie i pojawia się zielone tło (jak przy logowaniu) i po chwili pojawia się pulpit z wyłączonym panelem sterowania. Gdy próbuję włączyć jakąś opcję z panelu sterowania po przez "Start" i "Wyszukaj programy i pliki" albo nic nie znajduje albo jak już znajdzie i chcę to włączyć wkręci się ikonka obok kursora i nic się nie dzieje. 

Aktualizacje karty graficznej nie pomogły i nie bardzo wiem co mógłbym z tym zrobić. 

Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to z góry Dziękuję za pomoc. :)

Opublikowano

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Konkretniej WSReset.exe

Dzięki za komentarz jednak wszystko zostało po staremu. Sklep Windowsa ładował się 15 minut i się nie załadował ;)

Opublikowano

Przepraszam, że piszę post pod postem ale zależy mi na rozwiązaniu mojego problemu. Ma ktoś może jakieś inne pomysły na rozwiązanie mojego problemu?

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka