tomix710 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witajcie Mam dość nie typowy problem bo nie mogłem znaleźć rozwiązania w sieci lub po prostu źle szukałem co też jest możliwe. W Kwietniu robiłem na komputerze przymusowego formata i po formacie komputer śmigał jak trzeba jednak któregoś pięknego dnia próbowałem włączyć panel sterowania i nic nie mogłem zrobić. Z początku zignorowałem ten problem ale do dziś bo zaczyna mnie to irytować a poza tym nie mogę zrobić żadnego Updatu... Problem polega na tym, że gdy klikam w panel sterowania włącza się on na sekundę lub dwie i pojawia się zielone tło (jak przy logowaniu) i po chwili pojawia się pulpit z wyłączonym panelem sterowania. Gdy próbuję włączyć jakąś opcję z panelu sterowania po przez "Start" i "Wyszukaj programy i pliki" albo nic nie znajduje albo jak już znajdzie i chcę to włączyć wkręci się ikonka obok kursora i nic się nie dzieje. Aktualizacje karty graficznej nie pomogły i nie bardzo wiem co mógłbym z tym zrobić. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to z góry Dziękuję za pomoc. Cytuj
WinSxS Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Konkretniej WSReset.exe Cytuj
tomix710 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Konkretniej WSReset.exe Dzięki za komentarz jednak wszystko zostało po staremu. Sklep Windowsa ładował się 15 minut i się nie załadował Cytuj
tomix710 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 Przepraszam, że piszę post pod postem ale zależy mi na rozwiązaniu mojego problemu. Ma ktoś może jakieś inne pomysły na rozwiązanie mojego problemu? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj
WinSxS Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 Polecam zaprzyjaźnienie się z poleceniem sfc /scannow Przejrzyj również porady z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi