bbk66 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 witam mam problem który nie zawsze wystepuje ale jest bardzo uciążliwy-po wyjsciu z hibernacji po uruchomieniu chrome po chwili jest totalna zawiecha i tak to trwa przez 1-2 minuty,w tym momecie nic nieda się zrobić-totalne zero co jest przyczyną Cytuj
m4s Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Chrome zamula, spróbuj inną przeglądarkę. System po hibernacji zachowuje się czasami nieodpowiedzialnie. Cytuj
bbk66 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 1-tak dysk wolny 2-no fakt nie próbowałem -tylko dziwi mnie że jak dostaje zawieche to pod koniec wyskakuje 2 razy wiersz polecenia na którym nic niema-czarno,a co zauważyłem to po uśpieniu niekiedy niemam sieci ale to jak czytałem w8.1 tak ma mam wrazenie mając w8 była bardziej dopasowana niż w 8.1 ale to moje odczucie Cytuj
bbk66 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 1-tak dysk wolny 2-no fakt nie próbowałem -tylko dziwi mnie że jak dostaje zawieche to pod koniec wyskakuje 2 razy wiersz polecenia na którym nic niema-czarno,a co zauważyłem to po uśpieniu niekiedy niemam sieci ale to jak czytałem w8.1 tak ma mam wrazenie mając w8 była bardziej dopasowana niż w 8.1 ale to moje odczucie teraz zauważyłem że to nie winna przeglądarka po wyjsciu z uspienia-hibernacji nawet nie włanczajac przeglądarki ma zawieche po reseciejest ok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi