anonymous78 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2021 Witajcie Mam laptopa Hp omen [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Chciałbym zmienić dysk ssd na większy. obecnie mam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Jaki polecacie dysk? Jak przenieść system ze starego dysku na nowy? Pozdrawiam Cytuj
stens Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2021 Klonowanie dysku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2021 Nie szkoda Ci kasy ? ... chyba ,że masz zatrudnienie dla obecnego. Ja bym podmienił twardziela na SSD. HDD w zewnętrzną kieszeń i na magazyn. Twój wybór. Co do sytemu to polecam Acronisa - poszukaj na forum. Cytuj
anonymous78 Opublikowano 21 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2021 5 minut temu, zdzisiek24 napisał: Nie szkoda Ci kasy ? ... chyba ,że masz zatrudnienie dla obecnego. Ja bym podmienił twardziela na SSD. HDD w zewnętrzną kieszeń i na magazyn. Twój wybór. Co do sytemu to polecam Acronisa - poszukaj na forum. ten laptop jest wyposażony w 2 dyski: ssd 256gb i hdd 1tb. chciałbym zmienić dysk ssd na większy. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2021 @up a o czym ja pisze ? Wymienić tego HDD. 256 GB na system to za mało ? jw Twoja wola. Cytuj
stens Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2021 Godzinę temu, anonymous78 napisał: ten laptop jest wyposażony w 2 dyski: ssd 256gb i hdd 1tb. chciałbym zmienić dysk ssd na większy. 59 minut temu, zdzisiek24 napisał: a o czym ja pisze ? Wymienić tego HDD. 256 GB na system to za mało ? @zdzisiek24 kłania się czytanie z zrozumieniem. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2021 @stens ... ja próbuję kolegę odwieść od wymiany SSD a Ty wkładasz palec w ... i pewnie się cieszysz ? 1 godzinę temu, zdzisiek24 napisał: Nie szkoda Ci kasy ? ... chyba ,że masz zatrudnienie dla obecnego. Ja bym podmienił twardziela na SSD. HDD w zewnętrzną kieszeń i na magazyn. Twój wybór. Co do sytemu to polecam Acronisa - poszukaj na forum. Kłaniaj się ze zrozumieniem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi