MUSASHI Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2021 Witam, przeglądając teraz tak z ciekawości czy mój sprzęt będzie wstanie obsłużyć system operacyjny Windows 11 o dziwo zaskoczyło mnie iż tylko jedna opcja jest której nie spełnia. Poniżej dołączę fotki jakie to informacje. Ostatnio zrobiłem zakup nowej płyty głównej wraz z resztą sprzętu gdzie jest ona w tytule założonego tematu. Proszę teraz o informację jak ewentualnie w biosie można włączyć tą funkcję którą jest to jakiś moduł TMP 2.0 jeśli jest rzecz jasna ona dostępna. Pozdrawiam i liczę na pomoc w rozwiązaniu problemu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2021 Musisz w biosie w zakładce adwanced włączyć - AMD ftPM Cytuj
tadziu123 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2021 8 godzin temu, MUSASHI napisał: Proszę teraz o informację jak ewentualnie w biosie można włączyć tą funkcję którą jest to jakiś moduł TMP 2.0 Masz tu fajny poradnik MUSASHI lubi to Cytuj
kamiloxf Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2021 Zaktualizuj UEFI na płycie głównej i samo się uruchomi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi