John Marston Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2021 Posiadam dysk ST1000LM014-SSHD-8GB około 4 lata, chciałem zmniejszyć partycje jednakże przycisk blady, podczas próby formatu wyskakuje dysk jest zabezpieczony przed zapisem i nie da się na nim nic dodać/usunąć, w CrystalDiskInfo nie wykazuje żadnych błędów. Jedyne co co to raz przez chwile coś zabrzęczał ale tak to nic. Próbowałem w rejestrze zmieniać wartość WriteProtect na 0 ale to też nic nie dało. Dodam że dysk jest w kieszeni Direboxa w której też tak miałem z innym dyskiem. Wie ktoś jak to ogarnąć? Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2021 15 minut temu, John Marston napisał: Dodam że dysk jest w kieszeni Direboxa w której też tak miałem z innym dyskiem. A co za problem podpiąć dysk bezpośrednio i wtedy działać ? Narzędzi do tego na forum od "pyty" choćby Strelec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi