Mark72 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Witam Od jakiegoś czasu można zarezerwować sobie system Windows 10 za sprawą aktualizacji Get Windows 10. U właścicieli systemów Windows 7 oraz Windows 8.1 Update pojawiła się odpowiednia ikonka na pasku zadań. Jednak u mnie tej ikonki nie ma mimo tego iż mam oryginalny Windows 8.1 Upd 3. Wie ktoś może jaka może być przyczyna? Można jakoś wymusić uruchomienie Get Windows 10 app, żeby móc sobie zarezerwować aktualizację do Win 10? Cytuj
max135 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wciśnij na klawiaturze win+r i wklej: ms-gwx:reserve Cytuj
Mark72 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 dzięki, o to właśnie chodziło Cytuj
gokusan9 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witam też mam taki problem lecz mam Windows 7 Home Premium !!! i nie mam tej rezerwacji system oryginał !! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi