John Marston Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Cześć, kupiłem niedawno laptopa Lenovo Z50-70 i gdy przełożyłem do niego dysk jeszcze się to nie działo, dopiero stało się to po czystej instalacji, a mianowicie co jakiś czas przez kilka minut mam w Menedżerze urządzeń w Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej Nieznane urządzenie USB (link w trybie zgodności). Nie przeszkadzało by mi to gdyby nie to że jest co chwile dźwięk rozłączenia lub podłączenia urządzenia w windowsie i komunikat nie rozpoznano urządzenia USB. Dzieje się to nawet gdy nie jest żadne urządzenie do usbków podpięte. Wygląda to tak: Tamta 10 (zanim przeformatowałem) była na Legacy jeśli to istotne, teraz mam UEFI. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 12 minut temu, John Marston napisał: Tamta 10 (zanim przeformatowałem) była na Legacy jeśli to istotne, teraz mam UEFI. To ejst akurat bez znaczenia. System oryginalny czy jakiś mod? Zainstaluj jeszcze raz czysty system. Jeśli nadal będzie, to samo, to wskazuje na uszkodzenie portu lub kontrolera USB. Cytuj
John Marston Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 30 minut temu, wiktorynek napisał: To ejst akurat bez znaczenia. System oryginalny czy jakiś mod? Zainstaluj jeszcze raz czysty system. Jeśli nadal będzie, to samo, to wskazuje na uszkodzenie portu lub kontrolera USB. oryginalny, 10 2004 Cytuj
Nieobecny Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 OK, a swoją drogą dlaczego 2004, a nie 21H1? - chociaż to nie ma wpływu na USB. Cytuj
John Marston Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 1 minutę temu, wiktorynek napisał: OK, a swoją drogą dlaczego 2004, a nie 21H1? - chociaż to nie ma wpływu na USB. gdyż takie miałem iso pod ręką Cytuj
Nieobecny Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 MCT: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
John Marston Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, wiktorynek napisał: MCT: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tylko ze ja dopiero co przeinstalowalem Cytuj
tadziu123 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 5 minut temu, John Marston napisał: Tylko ze ja dopiero co przeinstalowalem a masz zainstalowany ten ster usb3.0 Cytuj
John Marston Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 6 minut temu, tadziu123 napisał: a masz zainstalowany ten ster usb3.0 Cytuj
tadziu123 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 a ten usb który jest od strony czytnika kart jest wykrywany . podłącz na chwile pendrive jak możesz. Cytuj
John Marston Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Jest, uzywam na nim huba usb 2.0 Cytuj
tadziu123 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Może wyłącz ten error jak wszystkie usb działają tu masz sposób [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo to Jak nie zadziała ta metoda to cofnij ustawienia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi