marek2545 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Czesc Istnieje jakas nieoficjalna metoda odblokowania tego telefonu bez czekania czasowego ? Ogladalem poradniki na youtube i nic z tego Jesli ktos ogaria temat xiaomi może pomorze mi to ogarnac Cytuj
podlos Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Ja szukałem kiedyś i dałem sobie spokój i odczekałem tydzień. Coś było że jakaś ranga wysoka na forum xiaomi / znajomości i wtedy można by było od razu. Cytuj
marek2545 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2021 2 minuty temu, podlos napisał: Ja szukałem kiedyś i dałem sobie spokój i odczekałem tydzień. Coś było że jakaś ranga wysoka na forum xiaomi / znajomości i wtedy można by było od razu. karta sim musi byc caly czas wlozona w telefonie czy nie ? Cytuj
podlos Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Godzinę temu, marek2545 napisał: karta sim musi byc caly czas wlozona w telefonie czy nie ? Ja telefon wyłączony zostawiłem na tydzień i odblokowało więc chyba nie musi. Tam pisało żeby się po prostu nie wylogowywać z konta xiaomi. Cytuj
lysyn Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgadzam się również czekać wytyczony czas, jednak u mnie na mi9 i mi10 t pro poszło od razu Cytuj
marek2545 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 ok z 168 godzin spadlo do 144 szkoda ze nie da sie tego przyspieszyc Cytuj
podlos Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 ciesz się że tylko tyle bo zdarza się że trzeba czekać kilka razy dłużej. Cytuj
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 23 godziny temu, marek2545 napisał: Czesc Istnieje jakas nieoficjalna metoda odblokowania tego telefonu bez czekania czasowego ? Ogladalem poradniki na youtube i nic z tego Jesli ktos ogaria temat xiaomi może pomorze mi to ogarnac Gdzie Ty szukasz wiadomości na ten temat na forum o Windows ? to nie to forum i kiepsko szukasz. Tu masz przykład wejdź na ruskie fora tam znajdziesz wszystko. Cytuj
marek2545 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 7 minut temu, woj_ani217 napisał: Gdzie Ty szukasz wiadomości na ten temat na forum o Windows ? to nie to forum i kiepsko szukasz. Tu masz przykład wejdź na ruskie fora tam znajdziesz wszystko. przecież to oficjalna metoda .. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi