Portalnet Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Witam Powiedźcie mi co to za wersja Windowsa 8.1 , którą można pobrać z tej strony : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i czym sie ona rozni od wersji z tego forum [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Która wersja jest lepsza ? Cytuj
slawektor Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Powiedźcie mi co to za wersja Windowsa 8.1 , którą można pobrać z tej stronyW zależności jaką Wybierzesz, do jakiej Masz klucz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ten drugi to obraz z MSDN. Zerknij też tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Portalnet Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 to który obraz będzie lepszy ten z MSDN czy ten z instalation media creation ? ( o ile jest jakaś różnica) Cytuj
Mr.T Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 teoretycznie zadna to samo zrodlo ale ISO to ISO Cytuj
Portalnet Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 no tak jedno i drugie iso dlatego wolałem się zapytać....myślałem ze te tworzone to może już z najnowszymi update z windows update? Cytuj
Mr.T Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 myślałem ze te tworzone to może już z najnowszymi update z windows update? Raczej nie a nawet instalator jest starszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi