s3b Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Witam serdecznie, Chciałbym się spytać skąd mogę ściągnąć ostatnią najnowszą czystą podstawową wersję Windows 8.1, taką jak używana jest do modów A-Team (Podstawa org. obrazy pobrane z MSDN data podstaw 15-12-2014.). Nie mam dostępu do MSDN. Jeśli ktoś mógłby podać nazwę pliku, ew. SHA1/ MD5 lub link to będę wdzięczny. Dodatkowo mam pytanie czym najlepiej ją aktywować? Pozdrawiam. Edytowane 9 Października 2015 przez razor1995 Cytuj
crimson Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Warto czytać forum. Cytuj
s3b Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Dziękuje Kompilacje robione są na bazie wersji Industry Pro czy Industry Enterprise? Będę wdzięczny jeszcze czym to aktywować? Cytuj
crimson Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Dziękuje Kompilacje robione są na bazie wersji Industry Pro czy Industry Enterprise? Będę wdzięczny jeszcze czym to aktywować? Do aktywacji warto spróbować tego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ps. Nie wiem o jakich kompilacjach mówisz, to są obrazy 1:1 Cytuj
s3b Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 Chodzi o te kompilacje - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czy tutaj używana jest Industry Pro czy Industry Enterprise? Dodatkowo mam pytanie ktora lepiej wybrać do laptopa? Cytuj
Pruchol Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Link który podał @crimson do windowsa nie działa a nie będę zakładał nowego tematu. Gdzie mogę ściągnąć u nas na forum najnowsze wydanie windowsa 8.1 pro ? Cytuj
Mr.T Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Gdzie mogę ściągnąć u nas na forum najnowsze wydanie windowsa 8.1 pro ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi