Portalnet Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Witam Jakim programem zmodyfikuje obraz .iso windowsa 8.1 - chce dodac do czystego obrazu windowsa sterowniki, aby po za instalowaniu windowsa nie było trzeba ich już po kolei instalować. Proszę o program prosty i latwy w obsłudze, najlepiej w naszym ojczystym jezyku (o ile taki jest) Cytuj
C9S Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 to by trzeba zrobić skryptem przez setupcomplete Cytuj
Portalnet Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 aha, myślałem ze może cos łatwiejszego jest mam laptop na którym jest 8.1 ale nawrzucane pelno śmiecia od producenta....chciałem wziasc czystego 8.1 , posciagac ze strony laptopa sterowniki i zintegrować i zrobić takie iso...ale skoro to dużo roboty i wiedzy to chyba odpuszczę..myslem ze jest jakiś prosty graficzny programik w którym wskazuje się sterowniki i sam wszystko robi... Cytuj
crimson Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Witam Jakim programem zmodyfikuje obraz .iso windowsa 8.1 - chce dodac do czystego obrazu windowsa sterowniki, aby po za instalowaniu windowsa nie było trzeba ich już po kolei instalować. Proszę o program prosty i latwy w obsłudze, najlepiej w naszym ojczystym jezyku (o ile taki jest) Po prostu zrób sobie obraz dysku z zainstalowanymi sterownikami i tyle. Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] masz i działaj , chociaż to moim zdaniem zbedne tracenie czasu . roibienie moda by dograć stery które za dwa tygodnie bedą miały nowszy wiekszy numer Cytuj
Portalnet Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 dzięki, popatrzę, poczytam a nóź się czegoś nowego nauczę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi