lluuuul Opublikowano 26 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2021 wiem, całkiem nietypowy temat ale dostałem lapka z całkiem spox elektroniką ale matryca i zawiasy od ekranu są uszkodzone i nie chce mi sie w nie pakować pieniędzy bo sam laptop działa i pomyślałem aby używać go jako desktopa i wszystko spoko tylko czy jest sposób aby GPU wysyłało zawsze obraz do monitora bo tak to obraz jest jedynie w środowisku gdzie są stery od grafiki a tak to np. bios czy system bez sterów obrazu nie wyświetla. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2021 A może tak podałbyś model laptopa, rodzaje i modele kart graficznych oraz rodzaje gniazd wideo. Cytuj
lluuuul Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2021 16 godzin temu, wiktorynek napisał: A może tak podałbyś model laptopa, rodzaje i modele kart graficznych oraz rodzaje gniazd wideo. Lenovo Y50-70 GTX 860M (integra to Intel HD 4600) złącze HDMI Cytuj
John Marston Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2021 u mnie wystarczy odpiąć matryce od płyty i jest na monitorze, spróbuj u sb Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi