zajebut2333 Opublikowano 22 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2024 2 godziny temu, srom-otnik napisał(a): Instrukcja na pierwszej stronie tego wątku - jak użyć Rufusa. Skargi ze 8.1 było lepsze od 10 - z czym się w 100% zgadzam, niestety, ale kieruj do M$ Ale ja się nie skarze. Po prostu tak jest. Zainstalowałem twoje 8.1 i wszystko jest cacy. Jedynie z czym mam problem to długie logowanie. Czarny ekran i dopiero loguje, a zrobiłem wszystko według instrukcji, ale może potem się ogarnie samo jak poinstaluje wszystko Cytuj
Skipperab Opublikowano 22 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2025 Sromotniku, tą modyfikacją udało mi się dziś uratować 2 starsze laptopy - takie, na których zainstalowanie niższej wersji Windowsa było bezcelowe przez brak sterowników, a wszelkie dystrybucje Linuxa mimo wszystko niezbyt nadają się do codziennej pracy. Sam system (na pulpicie, bez uruchomionych żadnych programów) zużywa ok. 900 mb RAMu. Wbudowane narzędzia, m.in. do kontroli autostartu czy czyszczenia rejestru, również bardzo ułatwiają "przywrócenie" nieco leciwego sprzętu do stanu używalności. Jeśli system jest dobrze skonfigurowany przez użytkownika, a więc w miarę świadomie zainstalowany i z ogarniętymi programami autostartu, działa naprawdę szybko. Wielkie dzięki! Prosimy o kolejne modyfikacje - i do 10-tki, i do 11-tki. LAGUNA i srom-otnik lubią to Cytuj
Bradley9 Opublikowano 10 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2025 Siema, można to gdzieś jeszcze pobrać ? Cytuj
klucha45 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2025 @Bradley9 Mam to gdzies na starym lapku, jak znajde to dam link Bradley9 lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi