ziomek1993 Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 (edytowane) Witam winclubowiczów Poszukuję laptopa cenowo do 1000 zł. Przeznaczenie : filmy,przeglądanie internetu,granie w mało wymagające gry ( przeważnie te starsze ) Wymagania : USB 3.0 A USB 3.0 i wyższe C mile widziane choć nie wiem cyz coś znajdę w tej cenie Minimum HDMI lub Displayport 8 GB minimum... Nie chce byc wybredny,ale SSD mile widziane HDD posiadam w dobrej kondycji aż 2TB Nagrywarka zbędna mi. Nie korzystam w ogóle z tego Szukałem czegoś w OLX ,jak najlepiej z okolic (Białystok) bez zamawiania tylko z obejrzeniem czegoś w realu i przetestowania - o ile to nie problem ... Chyba wszystko,nic mi nie umknęło,poza CPU ... Nie znam się na prockach,czy AMD lub Intel. Zostawiam wam słowo do dodania : ) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co sądzicie o tym ? Lub ten [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edytowane 5 Lipca 2021 przez ziomek1993 Dodanie dwóch linków do aukcji Cytuj
Gość Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 3 godziny temu, ziomek1993 napisał: Witam winclubowiczów Poszukuję laptopa cenowo do 1000 zł. Przeznaczenie : filmy,przeglądanie internetu,granie w mało wymagające gry ( przeważnie te starsze ) Wymagania : USB 3.0 A USB 3.0 i wyższe C mile widziane choć nie wiem cyz coś znajdę w tej cenie Minimum HDMI lub Displayport 8 GB minimum... Nie chce byc wybredny,ale SSD mile widziane HDD posiadam w dobrej kondycji aż 2TB Nagrywarka zbędna mi. Nie korzystam w ogóle z tego Szukałem czegoś w OLX ,jak najlepiej z okolic (Białystok) bez zamawiania tylko z obejrzeniem czegoś w realu i przetestowania - o ile to nie problem ... Chyba wszystko,nic mi nie umknęło,poza CPU ... Nie znam się na prockach,czy AMD lub Intel. Zostawiam wam słowo do dodania : ) Nie no, dopłać choć z 500 zł jak masz takie wymagania. za 1000 zł dobrego lapka to nie kupisz. Laptop (1000 zł): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Inna propozycja (jak dopłacisz 500 zł) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jeszcze inny (za 1300 zł) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
TomOlej Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 W dniu 5.07.2021 o 12:35, ziomek1993 napisał: Witam winclubowiczów Poszukuję laptopa cenowo do 1000 zł. Przeznaczenie : filmy,przeglądanie internetu,granie w mało wymagające gry ( przeważnie te starsze ) Wymagania : USB 3.0 A USB 3.0 i wyższe C mile widziane choć nie wiem cyz coś znajdę w tej cenie Minimum HDMI lub Displayport 8 GB minimum... Nie chce byc wybredny,ale SSD mile widziane HDD posiadam w dobrej kondycji aż 2TB Nagrywarka zbędna mi. Nie korzystam w ogóle z tego Szukałem czegoś w OLX ,jak najlepiej z okolic (Białystok) bez zamawiania tylko z obejrzeniem czegoś w realu i przetestowania - o ile to nie problem ... Chyba wszystko,nic mi nie umknęło,poza CPU ... Nie znam się na prockach,czy AMD lub Intel. Zostawiam wam słowo do dodania : ) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co sądzicie o tym ? Lub ten [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 Szukaj HP Probook 650 lub 450, albo Dell E6540 - modele tylko z integrą są praktycznie bezawaryjne. ziomek1993 lubi to Cytuj
ziomek1993 Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 3 godziny temu, wiktorynek napisał: Szukaj HP Probook 650 lub 450, albo Dell E6540 - modele tylko z integrą są praktycznie bezawaryjne. Tylko z jaką konfiguracją ... ? Nie jestem w temacie co do lapków,więc przydała by się twa pomoc Cytuj
Nieobecny Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 Doprecyzuję jeszcze HP Probook 450 G1 i 650 G1 czyli z wymiennymi procesorami Haswell. Z im wyższym kupisz tym lepiej. Prawdopodobnie będzie to jakiś i5 4xx0M. RAM max to DDR3L 16GB 1600MHz. Jak wyżej - z im większą ilością kupisz tym lepiej. Dysk w dzisiejszych czasach SSD - tutaj SATA III 2,5" Dell E6540 identycznie jak HP. Ta sama generacja. ziomek1993 lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi