DawidWu96 Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 Witam, cały czas borykam się z problemem po instalacji sterowników/aktualizacji na karcie graficznej Nvidii GTX1050 Ti . Próbowałem już format systemu na inny, jak i wgrywanie pojedyńczo sterowników i testowanie go ponownym uruchamianiu co zainstalowany... Jedynie na najstarszych sterownikach nic się nie lagguje i nie krzaczy zaraz, jakakolwiek aktualizacja lub instal nowych sterów od GTX'a i zawiesza się po czym wywala blue screena "Driver power state failure" Smart7 - L514C / CLEVO - N850HK1 Podzespoły : Matryca 15,6" / matowy IPS / rozdzielczość 1920x1080 pikseli Procesor Intel Core i5-7300HQ (2.5 -3.5 GHz) Karta graficzna NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5 8 GB pamięci RAM DDR4 2400 MHz Corsair Vengence Dysk SSD Crucial MX300 275GB M.2 + Dysk HDD 2,5" 1TB WD BLACK Na internecie jest chyba 50 różnych prób/sposobów na rozwiązanie ale póki co nie udało mi się. " [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] " Czy ewentualna instalacja Windowsa 7 jest możliwa ? Cytuj
bison616 Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Poszukaj w biosie czy jest w opcjach zasilania tryb performace albo wgraj nowy bios. Póki co tu masz najnowsze oficjalne stery pod ten sprzet A tu bios [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]ij sie czy jest prawidłowy Cytuj
Adiwin&& Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 3 hours ago, DawidWu96 said: Witam, cały czas borykam się z problemem po instalacji sterowników/aktualizacji na karcie graficznej Nvidii GTX1050 Ti . Próbowałem już format systemu na inny, jak i wgrywanie pojedyńczo sterowników i testowanie go ponownym uruchamianiu co zainstalowany... Jedynie na najstarszych sterownikach nic się nie lagguje i nie krzaczy zaraz, jakakolwiek aktualizacja lub instal nowych sterów od GTX'a i zawiesza się po czym wywala blue screena "Driver power state failure" Smart7 - L514C / CLEVO - N850HK1 Podzespoły : Matryca 15,6" / matowy IPS / rozdzielczość 1920x1080 pikseli Procesor Intel Core i5-7300HQ (2.5 -3.5 GHz) Karta graficzna NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5 8 GB pamięci RAM DDR4 2400 MHz Corsair Vengence Dysk SSD Crucial MX300 275GB M.2 + Dysk HDD 2,5" 1TB WD BLACK Na internecie jest chyba 50 różnych prób/sposobów na rozwiązanie ale póki co nie udało mi się. " [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] " Czy ewentualna instalacja Windowsa 7 jest możliwa ? jest mozliwa ale bedziesz musial sie bawic z zmodowanymi driverami od igpu jak jest bo oficjalnych brak do win7 z tego co wiem Cytuj
jarexpol Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 3 godziny temu, DawidWu96 napisał: Czy ewentualna instalacja Windowsa 7 jest możliwa ? Jest możliwa, spróbuj ten system. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi