pasi17 Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 Witajcie. Szukam dla kolegi płyty i procesora do gier, najlepiej aby płyta była "przyszłościowa" tzn. miałą dużą możliwość rozudowy i miała dobrą sekcję zasilania. Myślałem o czymś takim: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co o tym myślicie? Jeśli nie ten zestaw to jaki i dlaczego? Cytuj
jabirex Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 12 godzin temu, pasi17 napisał: Witajcie. Szukam dla kolegi płyty i procesora do gier, najlepiej aby płyta była "przyszłościowa" tzn. miałą dużą możliwość rozudowy i miała dobrą sekcję zasilania. Myślałem o czymś takim: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co o tym myślicie? Jeśli nie ten zestaw to jaki i dlaczego? Ja mam do sprzedania coś takiego : CPU.....Intel(R) Core(TM) i7-7800X MainX CPU @ 3.50GHz..1000zł Płyta...Asus Prime X299-Deluxe TPM Version 2.0...........1200zł RAM:....32GB 2x Corsair CMU32GX4M2C3200C16 Led 2 16.......500zł M.2 PCIe 3.0 Samsung 960 EVO 500GB........................300zł bo przechodzę na RYZENA. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi