LAGUNA Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, egoiszt napisał(a): Ale tylko ta aktualizacja nie będzie się aktualizować czy wszystkie ?? wszystkie na tyle dni ile sobie zaznaczysz . lub takie coś. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] bo jeszcze jest możliwość wstrzymania (bez instalacji tych skryptów) tam chyba na 4 tygodnie w zakładce wstrzymaj aktualizacje. Tak też można jak byś chciał. Bo Wiesz że M$ pracuje nad rozwiązaniem błedu. egoiszt lubi to Cytuj
egoiszt Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Czyli innej opcji instalacji 25H2 nie mam co szukać ?? Dziękuje Wam za wsparcie i poświęcony czas i cierpliwość Cytuj
LAGUNA Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu ewentualnie czysty obraz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
egoiszt Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, LAGUNA napisał(a): ewentualnie czysty obraz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] mam pobrany no ale komp nie ma tpm ... rufusy wiersze poleceń to nie mój świat niestety Cytuj
LAGUNA Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu może się tobie nada [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub Metoda 2: Użycie narzędzia Rufus do tworzenia nośnika instalacyjnego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] UWAGA Pilna aktualizacja Windows 11. Microsoft wydał w trybie awaryjnym Pilne aktualizacje Windows 11 KB5077744 i KB5077797 – zainstaluj zanim wystąpią problemy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź