Skocz do zawartości
  • 0

pytanko odnosnie smarftonów

Pytanie

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

z opisu wynika ze jesteś typowy kowalski który poddaje się manipulacji  belkotu marketingowego ... mega piksele w telefonach maja niewielkie znaczenie , gdyż jaki jest wynik upakowania ich na małej fizycznej wielkości matrycy ? taki ze zbierają mało swiatała. dobrym przykąłdem sa telefony Xperia Z 1-Z3 . maja 20.7 a nie maja zadnych szans z 8 mpix aparatem od iPhone`a ...

liczy się software , wielkość matrycy , jasność obiektywu a nie mpix...

nie napisałeś jaki masz budżet , z flagowców z 2015 roku żaden nie spełnia wszystkich twoich kryteriów gdyż S6 np. nie ma Slotu na MicroSD...gdybym miał suchymi parametrami polecić to z 2015  LG G4 .  aparat z jasnoscia F 1/8 oraz nowo pokazanego Huawei P8 który jest na starcie 1000 zł tanszy niż S6 czy HTC M9, swietny telefon ale ludzie nie maja jeszcze przekonania do tej marki. moim zdaniem za 2099 zł jest to najciekawsza propozucja w tej polce cenowej a parametry z flagowca.

jest tez Note 4 ale on nie jest z 2015

• 0
Opublikowano

chodzi mi o to zeby robilo dobre zdjecia a typowy kowalski moze i tak narazie mam n8 i robi dobre zdjecia  , ale pora by zmienic na cos nowszego  bo czesto mi sie n8 wiesza jak cos robie wiecej  niz sluchanie muzyki ,  a windows phone moze dlatego ze chce zobaczyc jak 10 bedzie  chodzila na nim ,  sprawdze tego huawei

tylko ze on ma androida a ja chce windows phone :) jakies inne propozycje ?

• 0
Opublikowano

Używam Lumia 535 i jestem z niego zadowolony nie musi być najlepszy i żeby miał zajefajne appki :D, już na inny telefon nie zamienię :)

• 0
Opublikowano

Używam Lumia 535 i jestem z niego zadowolony nie musi być najlepszy i żeby miał zajefajne appki :D, już na inny telefon nie zamienię :)

Ja też popieram. To mój kolejny telefon. Z WP. Zaczęło sie od. Samsunga Omnii II, z WP7.8, poprzez HTC 8s, L520, a teraz L535, wszystko z WP8..1. Nic sie nie muli, nie zacina, a i wsparcie MS zapewnione.