bombardier Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Najlepszy , wydajny smartfon na rok 2015 , aparat do 20 mega pix , 3gb ramu , najlepszy procek dla smarftonow , slot pamieci - co polecacie ? bo ja juz zglupialem hehe Cytuj
0 redbull90 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2015 z opisu wynika ze jesteś typowy kowalski który poddaje się manipulacji belkotu marketingowego ... mega piksele w telefonach maja niewielkie znaczenie , gdyż jaki jest wynik upakowania ich na małej fizycznej wielkości matrycy ? taki ze zbierają mało swiatała. dobrym przykąłdem sa telefony Xperia Z 1-Z3 . maja 20.7 a nie maja zadnych szans z 8 mpix aparatem od iPhone`a ... liczy się software , wielkość matrycy , jasność obiektywu a nie mpix... nie napisałeś jaki masz budżet , z flagowców z 2015 roku żaden nie spełnia wszystkich twoich kryteriów gdyż S6 np. nie ma Slotu na MicroSD...gdybym miał suchymi parametrami polecić to z 2015 LG G4 . aparat z jasnoscia F 1/8 oraz nowo pokazanego Huawei P8 który jest na starcie 1000 zł tanszy niż S6 czy HTC M9, swietny telefon ale ludzie nie maja jeszcze przekonania do tej marki. moim zdaniem za 2099 zł jest to najciekawsza propozucja w tej polce cenowej a parametry z flagowca. jest tez Note 4 ale on nie jest z 2015 Cytuj
0 bombardier Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2015 chodzi mi o to zeby robilo dobre zdjecia a typowy kowalski moze i tak narazie mam n8 i robi dobre zdjecia , ale pora by zmienic na cos nowszego bo czesto mi sie n8 wiesza jak cos robie wiecej niz sluchanie muzyki , a windows phone moze dlatego ze chce zobaczyc jak 10 bedzie chodzila na nim , sprawdze tego huawei tylko ze on ma androida a ja chce windows phone jakies inne propozycje ? Cytuj
0 Gość Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 Używam Lumia 535 i jestem z niego zadowolony nie musi być najlepszy i żeby miał zajefajne appki , już na inny telefon nie zamienię Cytuj
0 acz2 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 Używam Lumia 535 i jestem z niego zadowolony nie musi być najlepszy i żeby miał zajefajne appki , już na inny telefon nie zamienię popieram Cytuj
0 PWojciechowska Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2015 Używam Lumia 535 i jestem z niego zadowolony nie musi być najlepszy i żeby miał zajefajne appki , już na inny telefon nie zamienię Ja też popieram. To mój kolejny telefon. Z WP. Zaczęło sie od. Samsunga Omnii II, z WP7.8, poprzez HTC 8s, L520, a teraz L535, wszystko z WP8..1. Nic sie nie muli, nie zacina, a i wsparcie MS zapewnione. Cytuj
Pytanie
bombardier
Najlepszy , wydajny smartfon na rok 2015 , aparat do 20 mega pix , 3gb ramu , najlepszy procek dla smarftonow , slot pamieci - co polecacie ? bo ja juz zglupialem hehe
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi