mksa12 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Witam, szukam konkretnej modyfikacji lub zlecę takową do wykonania pod konkretny model/firmę bo, spotkałem się z modyfikacjami typowo pod ROG'a, ale dla MSI nie znalazłem takowej. Firma/Marka: MSI Model : GL65 Kod modelu: MS-16U7 SKU (Pełny model ) : GL65 Leopard 10SER-012XPL-BB71075H8GXXDXX Link na stronę producenta z modelem : https://pl.msi.com/Laptop/GL65-Leopard-10SX%20/Specification Specyfikacja: Processor: Intel® Core™ i7-10750H 6 Cores @ 2,60 GHz 12 Threads Pamięć ram: 32GB DDR4 2600mhz Dysk 1 : PCI SSD WD 512GB Dysk 2 : SATA SSD Samsung 1TB Karta Graficzna : Nvidia RTX 2060 Nie wiem czy więcej informacji jest potrzebnych jeśli tak to uzupełnię poprzez edycję posta. Także jak wyżej napisałem poszukuję modyfikacji pod MSI najlepiej jeśli takowej nie ma to trudno obejdzie się najważniejsze, aby taka modyfikacja pozwalała na nieprzerwaną pracę w programach graficznych, MS Office 2019, Grach żeby była lekka zarazem nie była pociętym systemem, który podczas jakichkolwiek zmian w ustawieniach lub innych rzeczy, bo próbowałem sporej ilości modyfikacji lub programów albo skryptów któe mają być do optymalizacji, a zarazem niszczą niektóre funkcjonalności systemu przez co niektóre gry lub programy wywalają błędy lub sam system jest nie stabilny. Cytuj
Gremek Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 1 minutę temu, mksa12 napisał: Grach żeby była lekka zarazem nie była pociętym systemem To zdecyduj się xD Ja korzystałem ostatnimi czasy z JG10 od Sromotnika i nie było z nim problemu, pakiet Office, Adobe, Affinity, Autodesk śmigały bez problemu. Cytuj
mksa12 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 7 minut temu, Gremek napisał: To zdecyduj się xD Ja korzystałem ostatnimi czasy z JG10 od Sromotnika i nie było z nim problemu, pakiet Office, Adobe, Affinity, Autodesk śmigały bez problemu. Może być pocięta, ale tak żeby nie ingerowała w normalne użytkowanie systemu. Ogólnie zastanawiałem się nad zintegrowaniem wszystkiego, co potrzebne do pracy i gier wraz ze sterami min. tymi od producenta, aby nie marnować za każdym razem na instalację wszystkiego od nowa, bo u mnie reinstalacja jest bardzo częsta Tylko jaki program najlepiej użyć i ew poradnik jak można integrować/usuwać programy, funkcje, stery, PS. musi posiadać oryginalny ISO oraz wer. x64 pro PS.2. Najlepiej jakby był na tegorocznym buildzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi