Ingnito Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 witam , mam problem z dyskami mam wd 500gb te same 2x gdy łącze w raid one szwankują jak by się wyłączały smart itp czystości w dyskach są prawidłowe mhdd był robiony, nic nie daje, łącze dyski w rozłożony raid jest 1tb niestety gdy coś się ściąga czy gram dyski jak by się wyłączały słychać dziwny dziwek jak się wyłącza i włącza sam z siebie, gdy mam osobno działa normalnie co może być spowodowane? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 12 minut temu, Ingnito napisał: szfankuja szwankują za brak interpunkcji A może jakieś info gdzie, co, jak, na czym ten RAID? - jakie sterowniki? Cytuj
Ingnito Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Płyta główna lenovo cih81m, sterowniki nie wiem z driver booster instalowałem jak leciało Cytuj
Nieobecny Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 26 minut temu, Ingnito napisał: driver booster instalowałem jak leciało Dramat. A swoją drogą, czy ta płyta oferuje w ogóle funkcję RAID? Jest taka opcja w biosie? Płyta to wynalazek totalny i mało info o niej, ale nigdzie nie trafiłem na opis RAID. Cytuj
Ingnito Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 powiem ze nie ma nic w biosie ale jak robie przez windows to dziala ale po jakims czasie mowie dziwnie sie zachowuja Cytuj
Nieobecny Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Jak nie ma w biosie to znaczy że masz tylko RAID programowy, który możesz sobie wsadzić w 4 litery. Ingnito lubi to Cytuj
Ingnito Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 czyli to w 4 litery mozna dzieki juz wszystko wyjasniles pozdrowionka Cytuj
Nieobecny Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Hahahaha... dobrze że masz poczucie humoru. Ingnito lubi to Cytuj
Ingnito Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 wszystko wyjaśnił ;D otóż to własnie przeczytałem i można jednak sobie to wsadzić czas najwyższy płytę zmienić [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tak ze poczucie humoru zawsze, czarny tez mam . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi