Jump to content

Recommended Posts

witam , mam problem z dyskami mam wd 500gb te same 2x gdy łącze w raid one szwankują jak by się wyłączały smart itp czystości w dyskach są prawidłowe mhdd był robiony, nic nie daje, łącze dyski w rozłożony raid jest 1tb niestety gdy coś się ściąga czy gram dyski jak by się wyłączały słychać dziwny dziwek jak się wyłącza i włącza sam z siebie, gdy mam osobno działa normalnie co może być spowodowane?

Link to post
Share on other sites
26 minut temu, Ingnito napisał:

driver booster instalowałem jak leciało

Dramat.

 

A swoją drogą, czy ta płyta oferuje w ogóle funkcję RAID? Jest taka opcja w biosie? Płyta to wynalazek totalny i mało info o niej, ale nigdzie nie trafiłem na opis RAID.

Link to post
Share on other sites

wszystko wyjaśnił ;D otóż to własnie przeczytałem i można jednak sobie to wsadzić czas najwyższy płytę zmienić ;) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tak ze poczucie humoru zawsze, czarny tez mam :buttrock:.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information