jerzy205 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Witam. Po uruchomieniu komputera wyskakuje komunikat : system zgłasza jedno lub więcej zdarzeń . Dane mogą być zagrożone. Żółty wykrzyknik. Mogę załączyć zrzut ekranu ale nie wiem jak go załączyć więc w załączniku.Mam dysk systemowy Samsung 840 pro. oraz dwa zwykłe dyski na dane. Płyta asusx99 deluxe procesor intel core i 7 5820k 3.3GHz pamięć 16 GB DDR 4 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
m4s Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Kliknij na zarządzaj - co tam jest ? Cytuj
jerzy205 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Dopiero z pracy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
m4s Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 W poprzednim obrazku masz technologia pamięci intel rapid itam jest zarządzaj jako druga ikona z lewej!!! Cytuj
jerzy205 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 muszę na chwilę wyskoczyć [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
m4s Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Tam jest na niebiesko zaawansowane - kliknij aby rozwinąć Cytuj
jerzy205 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 już jestem Nawet zrobiłem format i nowy system ale komunikat o błędzie pozostał , wyświetla się po kożdym uruchomieniu. Ten problem pojawił się po zainstalowaniu i użyciu programu Samsung magican do dysku ssd była załączona płytka.Coś nagrzebałem ale nie wiem co [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Nie wiem co namieszałeś z dyskiem, systemem bądź sterownikami, ale masz zły rozmiar sektora fizycznego oraz gdzie masz te 2 dyski HDD o których piszesz, bo w IRST ich nie widać? Jaki to system oraz jakie masz zainstalowane sterowniki IRST? Co z pozostałymi sterownikami - chipset, IMEI itd itp...? Tak to powinno wyglądać: Cytuj
jerzy205 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 Kolega mi pomógł ale w tym czasie byłem w pracy.Coś w biosie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gesiu_15 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 Kolega mi pomógł ale w tym czasie byłem w pracy.Coś w biosie pewnie włączył opcję intel rapid i po problemie Cytuj
Nieobecny Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 Raczej AHCI, ale to i tak nie tłumaczy wcześniejszych błędów. Grunt że jest OK. Cytuj
jerzy205 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 Nie wiem o co chodzi ale jestem za . Bardzo dziękuję za zainteresowanie moim problemem . Dobrze , że wszystko gra. Pozdrawiam Cytuj
czapel7 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam Mam ten sam problem. Po uruchomieniu laptopa wyskakuje komunikat: system zgłasza jedno lub więcej zdarzeń. Dane mogą być zagrożone. Żółty wykrzyknik. Laptop: Dell inspiron 7720 Mam dwa dyski: SSD Samsung - dysk systemowy (partycja C) zwykły dysk - dysk zawierający dane np. zdjęcia, filmy, itp. (partycja D i F) Bardzo proszę o pomoc. Dziękuje. Witam Mam ten sam problem. Po uruchomieniu laptopa wyskakuje komunikat: system zgłasza jedno lub więcej zdarzeń. Dane mogą być zagrożone. Żółty wykrzyknik. Laptop: Dell inspiron 7720 Mam dwa dyski: SSD Samsung - dysk systemowy (partycja C) zwykły dysk - dysk zawierający dane np. zdjęcia, filmy, itp. (partycja D i F) Oto screny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi