Gesiu_15 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Witam . Sprzedałem gościowi notebooka asusa i ogólnie nie miałem u siebie problemów z wifi , bezproblemowo się łaczył z siecią . Dziś do mnie dzwoni że wifi mu nie działa , znaczy działa łączy tylko jest problem że nie może zweryfikować sieci czy jakoś tak . Czy to jest problem u niego z siecią ? Tak mi się wydaje choć czekam na wypowiedzi Cytuj
WinSxS Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Niech sprawdzi podłączając się do innej sieci, np spot z telefonu Cytuj
Gesiu_15 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Niech sprawdzi podłączając się do innej sieci, np spot z telefonu Podobno telefon mu działa na wifi a na laptopie nie łączy się i ma ten problem z siecią . Cytuj
Tahion Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Problem jest na 100% ze sterownikami wifi z win8.1. Jest to temat znany od dawna (chodzi o szyfrowanie). Rozwiązanie jest trywialne: należy pobrać sterownik ze strony producenta wifi (nie ten co instaluje winda automatycznie) a najlepiej pobrać sterownik do windows 8 i problem zniknie. Sprawę przerabiałem na 3 laptopach. Cytuj
Gesiu_15 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Problem jest na 100% ze sterownikami wifi z win8.1. Jest to temat znany od dawna (chodzi o szyfrowanie). Rozwiązanie jest trywialne: należy pobrać sterownik ze strony producenta wifi (nie ten co instaluje winda automatycznie) a najlepiej pobrać sterownik do windows 8 i problem zniknie. Sprawę przerabiałem na 3 laptopach. Tak mu mówiłem i nic się nie odzywa pewnie śmiga Cytuj
Gesiu_15 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 temat rozwiązany , problem miał z secią i również przeinstalował sterowniki Proszę o zamknięcie tematu . Wszystkim dziękuje za podpowiedzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi