magdalena.nowak Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 Witam, Mam pytanie podczas skanowania avast program wskazał do usunięcia plik typu WibuShellExt64 no i usunęłam trwale teraz okazuje się że jest jakiś błąd, nie mogę utworzyć np nowe folderu na pulpicie klikając w prawy przycisk myszy bo wyskakuje własnie taki bład co tera zrobić ską ten plik ogarnąć??? Cytuj
rychusto1905 Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 Witam tu masz strone do tego pliku pozdrawiam. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
rrroberto Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 Dlatego lubię Avasta Plik jest częścią sterownika od WibuKey - klucza sprzętowego zabezpieczającego oprogramowanie przed piraceniem. Prawdopodobnie wystarczy przeinstalować sterowniki od niego lub zainstalować jeszcze raz program, którym jest zabezpieczony. Strona domowa: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przeczytaj też może wątek : Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi