fliperpl Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 cześć na dniach przyjdzie do mnie ryzen 5 pro 4650G i asrock x570 phantom gaming 4 na ten moment będę siedział na iGPU - mam 16gb ramu 3000mhz CL15 system głównie do gier i przeglądania internetu. Potrzebna tylko drukarka i wsparcie dla bluetootha bo mam słuchawki z bt 4.2 aptx i adapter czy ghostspectre będzie nadal najlepszym wyborem czy macie jakieś ciekawsze wersje pod ten procek? Ewentualnie którą wersję wybrać? Cytuj
bison616 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 A wystarczyło kupić Ram 3600mhz i byś nie musiał kombinować z okrojonym Windowsem. Tak czy jak najlepiej czyścioch od MS żeby nie było niespodzianek. A tweak systemu po instalacji Cytuj
fliperpl Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 niespodzianki to ja zawsze miałem na czyściochu. Odkąd używam ghostspectre lub wcześniej waszych modyfikacji to komputer i gry były zauważalnie stabilniejsze. Ram podkręcę, a jego kupiłem 3 lata temu więc chyba ciężko przewidzieć pyszłość Zawsze gry nie działały tak jak trzeba. Nigdy więcej nie użyje czystego windowsa - czyli instaluje ghost spectre. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi