POL80 Posted February 26, 2021 Report Posted February 26, 2021 Posiadam elektroniczną licencję do Office 2019 Professional Plus. Pobrałem instalkę ze dtrony MS i aktywowałem pakiet. Niestety nie ma wszystkich aplikacji. Brakuje Infopath 2019, można go dograć samemu skoro powinien być w pakiecie? Pozdrawiam, POL_80 Quote
Guest Posted February 26, 2021 Report Posted February 26, 2021 7 minut temu, POL80 napisał: Posiadam elektroniczną licencję do Office 2019 Professional Plus. Pobrałem instalkę ze dtrony MS i aktywowałem pakiet. Niestety nie ma wszystkich aplikacji. Brakuje Infopath 2019, można go dograć samemu skoro powinien być w pakiecie? Pozdrawiam, POL_80 No nie da się. Ostatnia wersja, w której jest dostępny Infopath to 2013. Albo polecam MS Forms. Działa w przeglądarce, jest to bardzo dobry soft zamiast infopath. Tu masz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
POL80 Posted February 26, 2021 Author Report Posted February 26, 2021 ok dzięki za szybką odpowiedź. Quote
Recommended Posts