krzychuxp Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 witam - co się dzieje że po restarcie - kontakty wczytują mi usługi z sieci play - i w żadnym widgecie pogodowym nie odąwieża pogody - proszę o pomoc - Cytuj
renatan Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 a jest opcja zresetuj do ustawień fabrycznych ? Cytuj
krzychuxp Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 a jest i po resecie to samo Cytuj
Gość Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Bo tam je zapisałeś. Wywal to oprogramowanie zainstaluj np. to xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V12.0.1.0.QJZMIXM_v12-10 i nie powinno być żadnych problemów. Kupiłem żonie taki i od razu TWRP-3.4.1B-joyeuse-fix , nowe oprogramowanie i telefon zap....... jak rakieta nic się nie dzieje. Cytuj
krzychuxp Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 to oprogramowanie jest wgrane Cytuj
Gość Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 a gdzie masz sieć w play ? jak tak i masz konto utworzone to je wywal i ustaw na google i xiaomi. Cytuj
krzychuxp Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 mam play 24 to chyba konto jest Cytuj
Gość Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 To to zblokuj ( jak chcesz z tego korzystać ) z automatów powywalaj i jak będziesz potrzebował to sobie ręcznie wł.... albo wywal to badziewie ( ADB AppControl ) i będziesz miał spokój . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi