ziemniaczek320 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 Witam. Otóż mam dziwny problem że jeśli przeglądam sklep po zakładkach wszystko jest ok, ale jeżeli wpisuje coś w wyszukiwarce to przez 2-3 (w porywach do 7) sekundy działa (no chyba że w tym czasie uda się wejść na podgląd jakiejś aplikacji, wtedy działa normalnie), a potem aplikacja wyłącza SIĘ, ale nie wyłącza okna i wychodzi wtedy na to że się po prostu minimalizuje, a po kliknięciu tak jakbym chciał przywrócić z powrotem to okno aplikacja się wyłącza. Chciałbym też zaznaczyć że niektóre aplikacje (np: uTube) przy jakichś operacjach (w przypadku uTube kliknięcie przycisku subskrypcje) zachowują się podobnie (Nie wiem czy to ma związek ale lepiej napisać za dużo niż za mało ). Mam windows 8.1 (kwietniowy z tego forum) WMC x64 z zainstalowanymi wszystkimi obowiązkowymi i nieobowiązkowymi łatkami, a mój PC to: płyta główna: asus A88XM grafika: gt640 procesor: AMD Athlon X4 740 (4x3.2) ilość RAM: 8Gb Pomożecie ? Bo nieraz mam ochotę tak sobie powklikiwać rożne rzeczy do wyszukiwarki i mam problem... Cytuj
WinSxS Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 sfc /scannow, zaprzyjaźnij się z tym poleceniem ([Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]) Cytuj
ziemniaczek320 Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 hmmm dziwne. Napisało że znalazło pliki zainfekowane i nie może ich naprawić, a mimo to sklep zaczął poprawnie działać... no nic najważniejsze że działa, więc thx @up Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi